.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от ick0y Виж мнението
    Замисли се и ще се съгласиш с целия пост
    Мисля винаги преди да говоря / пиша.

Не съм съгласна. Личният ми лекар е циганин и мога да ти кажа, че е най- добрият професионалист, при когото съм била. разбира си от работата, не ме тъпче излишно с антибиотици, изслушва внимателно и помага на всеки,независимо от каква националност е. Много е известен и страшно много българи ходят при него. Това че е циганин прави ли го по-малко професионалист? Това,че гаджето й е осиновено и май е циганин прави ли го по-малко човек от теб?

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Мисля винаги преди да говоря / пиша.

Не съм съгласна. Личният ми лекар е циганин и мога да ти кажа, че е най- добрият професионалист, при когото съм била. разбира си от работата, не ме тъпче излишно с антибиотици, изслушва внимателно и помага на всеки,независимо от каква националност е. Много е известен и страшно много българи ходят при него. Това че е циганин прави ли го по-малко професионалист? Това,че гаджето й е осиновено и май е циганин прави ли го по-малко човек от теб?
    За циганите си има циганки .. Какво се разправят с българки ? И най много ме е яд на такива като това момиче тръгнало да харесва мангали .. Не мога да го проумея все едно аз да си харесам някоя циганка .. НЕВЪЗМОЖНО ! Какво толкова намира в един черен което няма в българите ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Има толкова много българи,които са мургави ... Това прави ли ги роми?!
    И как по-точно разбра,че момчето е такова?!Авторката каза,че е осиновен и дори той самия не знае к'ви са родителите му

Cloud9,не се хаби.Момчето е на около 12-14 годинки и още не разбира нищо от живота
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от lubov.7 Виж мнението
    Темата да се заключи
    Щом си казала

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си