Не е нормално, мисля че и сама трябва да го знаеш. Никой не казва, че трябва да излизаш само с момчета на твоята възраст т.е. на по 16, може и с по-големи докъм 20-годишни да речем. Проблема е, че ти вероятно нямаш голям опит в любовта, връзките и живота изобщо, а един човек на 24-25г. малко или много е преживял повече от теб и е по-опитен. В много случаи такива хора на по 24-25г. успяват лесно да залъжат неопитни момичета и да ги използват. По тази причина е добре да се предпазваш от връзки с такива хора за сега. Моят личен съвет е: не се влюбвай в такъв!!! А за да не стане това и ти да бъдеш използвана и наранена, просто не се занимавай с такива. Това е най-доброто решение, защото ако се опитваш хем да ходиш с такъв, хем да не "изгориш" - няма да стане. Като гледам ти и сама знаеш, че не е правилно, но аз да си кажа
Според мен си абсолютно права да смяташ, че харесваш толкова по-големи момчета, поради отношенията с баща ти (в случая липсата на такива). Проблема не е, че ги искаш за бащи :Д, а че търсиш мъжката закрила, която не си имала. Моето мнение е, че би могла да я получиш и от момче на твоята възраст или малко по-голямо. Мисля, че това зависи от характера на мъжа, а не толкова от годините. Успех и УМНАТА!