.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Smile Какво мислите за това?

Колкото по-малко глезиш един мъж,толкова повече той те уважава.Колкото повече казваш,че го обичаш,все повече той ще се отдалечава???
    Последно редактирано от mags991 : 08-16-2012 на 19:58

Супер фен Аватара на Cloud9
    Мисля,че имаш нужда да научиш значението на правилната пунктоация

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    хаха :д
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Може би, но е доста относително. Но пък от друга страна съм сигурна, че ако прекаляваш и момчето поне малко има самоуважение рано ще те отсвири.. Иначе казано, зависи от колко се поддава на манипулации, но не виждам защо ти е да правиш такива неща?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Да,съжалявам не съм го писала направо го копирах.Не погледнах.

a1a2b3v,с кое да прекалявам с тва да му казвам или да не му казвам?

Мега фен

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...86%D0%B8%D1%8F

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Категорично не е вярно според мен, тъй като ако момичето, с което съм се държи дръпнато или нещо от сорта, аз бих си помислил, че има друг или няма същите чувства към мен, както преди и т.н. Няма нищо лошо в това да го глезиш, нали и той теб те глези, не може да искаш, а да не даваш.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Мерси за помощта, макар малко буквално май да е приет поста ми.

По темата,след като препинателните знаци ми позволиха да схвана смисъла, бих кацала,че не е вярно. Предполагам си го чувала от някакви псевдо лоши момичета, които се правят на много готини и разбиращи мъжката психика. Това изречение може да е валидно за мъже с ниско самочувствие, които са готови да търпят лиготиите на някоя глезла. Ако искаш да те уважават ,дръж се като човек.Обичаш ли някого-покажи му го.Ако искаш и теб да те глезят и обичат- глези и обичай и ти. Винаги съм била вярна на поговорката каквото повикало-такова обадило. Разбира се не бива от втората среща да му кажеш че го обичаш и да го задушаваш. Един мъж би се отдалечил от теб само ако постоянно си му на врата като воденичен камък и изискваш да е роб на любовта ти, а не верен спътник и приятел. Звуча все повече като мъдра баба обаче. както и да е.
    Извода ми е: ако обичаш някого- покажи го,но не прекалявай,не задушавай.Тогава той няма да избяга.А за да те уважава глези,но в граници. Не потъпквай достойнството си и уважавай себе си.
    Айде лека нощ!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    a1a2b3v,с кое да прекалявам с тва да му казвам или да не му казвам?
    С идеята, че с грубо държание караш другите да те уважават... глезенето си е необходимост малко или много.

А това за дали да казваш на някого, че го обичаш? Амм тъпо зададено като въпрос. Нормално е да го кажеш ако наистина обичаш някого, а не защото сте заедно и разбираш ли така е прието.. Тъпо е да повтаряш една и съща фраза през 5 мин, без да влагаш смисъл в нея.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

anonymous708973
    Guest
    Добра идея. А ти се заеми с правописа

Важно е да намериш баланса между глезенето и оставянето на спокойствие. Ако си много прилепчива/обсебваща, нормално е да се отдръпне. Но не е хубаво да се изпадат в крайности от сорта на "Няма да му сготвя супа, щото ще го разглезя".

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    Колкото по-малко глезиш един мъж,толкова повече той те уважава.Колкото повече казваш,че го обичаш,все повече той ще се отдалечава???
    Усетила си на къде духа вятъра ..

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Добра идея. А ти се заеми с правописа
    Заела съм се. Мерси за загрижеността

Мега фен Аватара на draid
    Ами относно постоянното повтаряне на: "обичам те" не мисля че е хубаво. За мен нещо което се използва много често се обезценява. До това колко го глезиш, не знам какво разбираш под глезене. Уважението си е уважение и е до човек, ако се държиш честно с него и не правиш мизерии ще те уважава, ако ли не няма.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Тези неща нямат връзка, поне при мен.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нищо подобно.
    Разглезвам редовно приятеля си и редовно си казваме, че се обичаме. Нито се е отдалечил, нито нещо се е променило.

Абсолютни глупости. Това отказва много хора, включително и мен в един определен случай. Ще те чака известно време и после просто ще му писне.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ще е вярно, ако под "глезиш" се има в предвид досаждаш му(несъзнателно),не го оставяш на мира, нон стоп си покрай него, гледаш всяко негово действие под лупа, било то и да го препазиш и да му угаждаш...А под изразяването на чувствата: натякваш му ги, само едно и също повтаряш и не можеш за друго да говориш с него, прекалено се лигавиш или само на думи си силна!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Зависи от момчето.Но ако и той има същите чувства като теб,няма да бяга....относително е (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си