- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой да даде акъл..?
Чувствам се кофти на тея години да пиша по форуми но вече се изчерпах и реших да пиша. На 19 години съм и преди около 3 месеца се запознах с едно момиче с една година по малка от мен тя ме харесваше много и искаше да е с мен но аз тогава си имах приятелка с която бяхме скъсали макар че знаех че ще се върна при нея аз започнах да излизам с момичето което ме хареса. Не беше просто излизане а може да се каже че направо ходехме тя така си мислеше но аз не бях сигурен дали искам да съм с нея така продължихме една седмица и реших да се върна при приятелката си и го направих .. седмица по-късно реших да се обадя на момичето и тя ми каза че има приятел и наистина беше така и след като разбрах че не мога да я имам започнах да я търся .. отново започнахме да излизаме макар че и двамата бяхме обвързани и беше хубаво но и това не беше за дълго и тя реши да спрем да се виждаме скарахме се и от тогава бях прекъснал всякакви контакти с нея .. но не можах да я забравя и постоянно се сещах за нея и реших по най лесния начин да поговоря с нея и и писах във феисбук поканих я на кафе отказа не иска да излизаме поне така казва но аз съм сигурен че иска но е инат и се чудя какво да направя по интернет колкото и да я навивам няма да излезе с мене по телефона също но ако излезе един път с мене съм убеден че ще излезе и втори път .. нз аз вече отвикнах от такива излизания последно време се занимавам само за по 1 вечер.. и вече ми омръзна от ку*ви а това момиче не мога да спра да мисля за него..
Еми приятел , нали знаеш поговорката за този дето седи на 2 столаВземи на първо време си оправи мислите , разбери какво наистина искаш и чак тогава мисли как да го спечелиш.Принципно за мъжете недостъпното винаги е желано , но при повечето - само докато го получат.
Начи, на теб ти е щукнало ти да си с нея щото тя много те е харесвала, обаче ти не си бил сигурен; и вие уж сте ходили цяла седмица, или поне тя така си мислела, но след тва на тебе пак ти щукнало, че си искаш бившата.И след като си си я завоювал разбираш ли, си решил да спазиш седмичната традиция и пак да търсиш другата мадама.Тя също не била останала на сухо, ти си реагирал в стил 'тоя ми взе сандвича' и двамата сте решили да се виждате зад гърбовете на хората, с които се водите 'обвързани' вместо да им изясните нещата .. щом толкова се харесвате.
Ако е осъзнала колко тъпа е цялата работа не е от инат тва че ти отказва.
Дай си малко време, помсили си какво точно искаш. Ако искаш да бъдеш с нея, пиши и смс и излезте погворете сериозно.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
заслужил си си го... ако си сигурен,че го прави на инат и наистина искаш да си с нея направи нещо повече от едното писане.. примерно накарай обща приятелка да я помоли да идат на кафе и вместо тя да се появи се появи ти на нейното място и ще се видите...
Не казвам че съм постъпвал правилно но това са мой желания ако се сбъднат добре ако не.. не правя нищо насила така че..
твои желания... само дето не си помислил грам за двете момичета... а и явно не се напъваш мн мн така че май е по-добре да не занимаваш момичето
![]()
Абе нее баш идея. Не искам да се заяждам, но просто ако съм на нейно място бих си тръгнал и би ми станал много жалък в очите, защото ползваш трети човек и на всичкото отгоре съм ти казал, че не искам да се виждаме. Иначе горе-долу си си изиграл картите, така че няма какво да иска от нея според мен...
Tва малко тъпа работа ми се вижда. Хем първо я заебаваш за някаква друга, пък после почваш да я преследваш след никво време...много ясно, че няма да иска да излиза. Като евентуално тръгнеш с нея пак ще искаш старата преди нея или няква нова, така че тва не е изход...
Много глупаво си постъпил
Право е момичето, че не иска да излезете
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Това цялото си е една голяма лапешка работа... Заебаваш я за няква друга,продължаваш да излизаш с нея,докато си с другата,през това време тя си намира друг,продължавате да излизате,докато и двамата не сте сами и сега искаш пак да излизате... Не знам,ама не ми звучи като постъпка на 19 годишно момче. А по темата,ако тя не иска,няма как да я накараш да излезете. Продължавай да й пишеш.
Остави я. Имал си предостатъчни възможности , за да си с нея, но ти си се върнал при бившата. А сега плачеш по онова, което осъзна, че искаш, чак когато го загуби. Нормално е да не иска да се виждате след всичко това, особено ако е от свестните и държи на приятеля си, дори и да ходят от скоро. Спри да я търсиш. И следващия път не забърквай такива каши, само защото не знаеш какво искаш.
Еми ти си си виновен нали знаеш нормално е да не иска да видите ако някое момиче те разиграва така теб и ти няма да искаш.Ако не успееш да я накараш да излезете това ще ти е за урок.Трябва да си сигурен в себе си какво искаш,а не да си играеш с чувствата на другите.
Съжалявам единствено бившата ти,много тъпо и несериозно си подходил.Сега ще си сърбаш попарата,от два стола на земята си се озовал,може би и това заслужаваш.Много е долно да лъжеш някого и да се виждаш с някого зад гърба на този човек,сега всичко ти се връща.Дано си осъзнал грешката си и да си си взел поука.
Последно редактирано от balu4ka : 08-17-2012 на 11:36
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Остави момичето, като ти е писнало да се занимаваш с к*рви, не се занимавай с такива, но забрави и за бившата си - няма смисъл, искаш я само защото не я притежаваш. Дори и някак да си я спечелиш, когато отново стане твоя, отново ще решиш, че не ти трябва вече и не я искаш.