- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Космите на краката ми [мъж]
Здравейте абе много ми набоха космите на краката имам цяла топка.. Да ги махам ли или да не ги махам? Някой мислят ,че е гейско нз си кво...
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
![]()
съсипвате ме момчетата,дето искате да си махате космите
![]()
Ако наистина са много гадни можеш да ги подстрижеш с машинката и да ги подкъсиш иначе гладки мъжки краченца не харесваме.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не ги махай, отвратително е![]()
Ако наистина са много дълги и те притесняват, ги махни или подкъси... какво те интересува другите
Излишна тема не недей ги маха!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако смяташ, че искаш - действай, все пак не е важно хорското мнение, а твоето.
Лично аз нямам нищо против. Въпрос на вкус е. Всеки сам може да реши.
Махай ги... Супер гнусно е като видиш момче с топки от косми по краката. На мен не ми харесва дори да са малко,но това си е въпрос на вкус... аз си обичам момчета с гладки краченца (:
Иуууу ква е тая мания да си обезкосмявате краката беда приличате на момиченца, ужас, ужас
![]()
абе ко са правите бе,половината момичета харесват мъже,които нямат косми на краката не можете да слагате всички под общ знаменател.Махай ги!
Не ги махай!![]()
Ако някоя мацка те харесва няма да има проблем с космите на краката ти.
Не ги слагаме всички под общ знаменател, не чети през редовете.
Прочете ли въобще мнението на li0n ? Не е казала всички... имаме предвид ПОВЕЧЕТО !
И на теб щом ти харесват момчета с гладки като бананчИта крака ние кво да направим ?? :ДД (не се сетих за по - свястно сравнение)
аз съм момче и дали е с косми или без няма да го харесам,и не ми казвай аз как и какво чета,имах предвид това Ако наистина са много гадни можеш да ги подстрижеш с машинката и да ги подкъсиш иначе гладки мъжки краченца не харесваме.
Кво му е гейското да се обезкосмява?Голяма работа, ако са гадни махай
![]()