.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Космите на краката ми [мъж]

Здравейте абе много ми набоха космите на краката имам цяла топка.. Да ги махам ли или да не ги махам? Някой мислят ,че е гейско нз си кво...
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Мега фен Аватара на FunkyPie
    съсипвате ме момчетата,дето искате да си махате космите

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако наистина са много гадни можеш да ги подстрижеш с машинката и да ги подкъсиш иначе гладки мъжки краченца не харесваме.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

По-добре не ги барай.

Не ги махай, отвратително е

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Ако наистина са много гадни можеш да ги подстрижеш с машинката и да ги подкъсиш иначе гладки мъжки краченца не харесваме.
    +1

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Да отиде на фризьор направо .. не знам къде сте го видяли това с подкъсяването , но не ми се вярва някой да го прави.(може и да греша пък знам ли)

dude , ако не се харесваш ги махни , защо те интресува кой го мисли за гейско и т.н.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Ако наистина са много дълги и те притесняват, ги махни или подкъси... какво те интересува другите

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението

dude , ако не се харесваш ги махни , защо те интресува кой го мисли за гейско и т.н.
    +764326237
    сеш. се

Излишна тема не недей ги маха!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    Да отиде на фризьор направо .. не знам къде сте го видяли това с подкъсяването , но не ми се вярва някой да го прави.(може и да греша пък знам ли)

Виждала съм много крайни случаи на окосмяване, при които се налага и момчетата го правят. Звучи ми много по-добре отколкото да знам, че някой си има собствен епилатор...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Виждала съм много крайни случаи на окосмяване, при които се налага и момчетата го правят. Звучи ми много по-добре отколкото да знам, че някой си има собствен епилатор...
    +1

Не е важно какво мислят другите, а как ти се виждаш.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако смяташ, че искаш - действай, все пак не е важно хорското мнение, а твоето.
    Лично аз нямам нищо против. Въпрос на вкус е. Всеки сам може да реши.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Махай ги... Супер гнусно е като видиш момче с топки от косми по краката. На мен не ми харесва дори да са малко,но това си е въпрос на вкус... аз си обичам момчета с гладки краченца (:

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Махай ги... Супер гнусно е като видиш момче с топки от косми по краката. На мен не ми харесва дори да са малко,но това си е въпрос на вкус... аз си обичам момчета с гладки краченца (:
    уат да факк?!!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    КраЧЕНЦА?

Към автора - подкъси ги с машинка. НЕ ги бръсни. Нямам думи да ти опиша колко момичета НЕ харесваме гладки крака..

Иуууу ква е тая мания да си обезкосмявате краката бе да приличате на момиченца, ужас, ужас

Супер фен Аватара на Incadeptus
    абе ко са правите бе,половината момичета харесват мъже,които нямат косми на краката не можете да слагате всички под общ знаменател.Махай ги!

Не ги махай!

Ако някоя мацка те харесва няма да има проблем с космите на краката ти.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    абе ко са правите бе,половината момичета харесват мъже,които нямат косми на краката не можете да слагате всички под общ знаменател.Махай ги!
    Не ги слагаме всички под общ знаменател, не чети през редовете.
    Прочете ли въобще мнението на li0n ? Не е казала всички... имаме предвид ПОВЕЧЕТО !
    И на теб щом ти харесват момчета с гладки като бананчИта крака ние кво да направим ?? :ДД (не се сетих за по - свястно сравнение)

Супер фен Аватара на Incadeptus
    аз съм момче и дали е с косми или без няма да го харесам,и не ми казвай аз как и какво чета,имах предвид това Ако наистина са много гадни можеш да ги подстрижеш с машинката и да ги подкъсиш иначе гладки мъжки краченца не харесваме.

Кво му е гейското да се обезкосмява? Голяма работа, ако са гадни махай

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Aко са гадни- да ги подстриже с машинка.
    Кое му е гейското ли?

Но си го представи на краката.. О, изглежда толкова секси! |(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си