.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Кака Да намериш някой ...???

Почвам да се питам,как човек може да намери някой за него..смисъл аз съм момче и не мога да си намера никое момиче или компания....не знам какво става но си4ко става мн бавно,се се питам какво става и защо е така,искам да излеза с колеги които са ми приятни те никога не намират време,...и то май ще си умра сам..

Мега фен
    няма как да останеш сам при цяло интернет пространство и свят пълен с милиарди хора, от които поне половината са от женски пол, обаче е добре и да се внимава

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Абе все има някое момиче около тебе,просто ти не я забелязваш....

Фен
    Град
    Vidin
    avtore, pisah ti na suob6tenie ls

*някого
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Купи си котка..
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

хм...добре де, опитай се от класа си да станете приятели, или ако не, от бившия. Със сегашния си клас хич не се разбирам, но пък за сметка на това от старото училище са ми останали добри приятели. Оттогава разбрах, че приятелството от малък е най-важно и не бива да пропускаш всяка една възможност да се запознаваш. Но кво ти давам акъли.. и аз съм до някаква степен като тебе..Просто живей така както смяташ за добре и бъди такъв какъв то си и не допускай хора, които се водят с теб за рейтинг или те използват..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Като се има предвид, че си ония същия с оная тема "Нисък съм и никой не ме иска" и си на 23, си загубена кауза.
    Да, ще умреш сам.

Цитирай Първоначално написано от AniTM Виж мнението
    хм...добре де, опитай се от класа си да станете приятели, или ако не, от бившия.
    Пича е на 23.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    кака ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като седиш и се оплакваш във форуми, нормално е да си сам. Сприятели се с хората. Стига си се оплаквал, а бъди по - общителен. Вярвай в себе си. Излизай с познати и приятели. Все ще има някой, с който можеш да излезеш.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Като седиш и се оплакваш във форуми, нормално е да си сам. Сприятели се с хората. Стига си се оплаквал, а бъди по - общителен. Вярвай в себе си. Излизай с познати и приятели. Все ще има някой, с който можеш да излезеш.
    +1 Точно !

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Нищо няма да ти падне от небето ,даром.Излез,разтикай се навън.Поговори с някой от курса ти и излезте на кафе,бъди по общителен.Момичетата ще дойдат,но и ти трябва да излезеш и да не се оплакваш във форумите .Все пак ползваш и интернет ,не е толкова трудно да се запознаеш с някой от твоят град и тук
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Не търси, те сами ще те намерят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си