Първоначално написано от ShtrudeL "Искаш ли да се разходим?" (и я завличаш на някое тъмно и тясно място ^) Също и: Искаш ли да го поразходиш? И той отива на едно тъмно и тясно място.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho Искаш ли да го поразходиш? И той отива на едно тъмно и тясно място. Да бе,да
Първоначално написано от fankata:) Да бе,да А ми ако откаже и иска да си танцуваме ? Кво да правим ? Пък и не искам да съм нахален прекалено вземе ме отблъсне
Първоначално написано от xxxSS Пък и не искам да съм нахален прекалено вземе ме отблъсне О боже, да не я нараниш ли? Колко мило и съобразително! Ми, ако не искаш да си нахален, оставаш на чекии. Като ти откаже не свършва живота, пич. Следващата.
Първоначално написано от Chacho О боже, да не я нараниш ли? Колко мило и съобразително! Ми, ако не искаш да си нахален, оставаш на чекии. Като ти откаже не свършва живота, пич. Следващата. Аха явно трябва да съм мръсник и да стискам здраво дупарата и и да нахалствам .. Ще пробвам довечера.
Първоначално написано от Chacho Също и: Искаш ли да го поразходиш? И той отива на едно тъмно и тясно място. хахахах съжалявам за спама, ама тва ме разби
Правила