- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 въпроса
Нов съм във форума-регистрацията е на един приятел.
Въпроса ми е как да завържа контакт с нови момичета.Имам приятелки но на тях гледам по такъв начин.
имам и още 1 въпрос - Как да покажа на момиче,че имам интерес към нея след като се запознаем?
Да знам-въпросите са ми тъпи,но ме интересува.Благодаря.
Много сложни въпроси, колкото и тъпо да звучат... зависи от момичето, от ситуацията. Можеш да се запознаеш с нови момичета като излизаш насам-натам, това е ясно. Не мога да ти кажа точно къде ще се запознаеш, може да е в някое кафе, може да е на някое парти, може да е в автобуса... А как да и покажеш, че я харесваш, според мен ще ти дойде отвътре. Дръж се мило, без да и се натрапваш и без тъпи лафчета и изцепки от типа "Щ`а прасна"... Успех![]()
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you...
I hate to turn up out of the blue uninvited,
but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too...
Don't forget me, I beg.
"I'll remember", you said...
Sometimes it lasts in love.
But sometimes it hurts instead...
Yeah.
Зависи от много неща.
Бъди себе си, колкото и банално да звучи. Показвай интерес, ако имаш такъв. Намеци и подобни неща. Много си зависи от момичето.
Най-отгоре има една страшна темичка,написана от валдесбг,казва се "Как да се харесаме на момиче".Даваш назад,местиш нагоре и цъкаш върху нея и я изяждаш от първия до последния ред...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Че откога е лошо да кажеш на някого истината директно?![]()
ПС:Айде малко и аз да поспамя.Настанихте ли се вече в Лондон с приятелката и майка и?С даскалото как стоят нещата?Ами танците? Между другото много се радвам за теб,че така ти се стекоха нещата да имаш и живот в нова държава,и да си с приятелката си.Супер,че не ти се налагаше да се разделиш с едното.Дано и там всичко да е наред с вас и да ви потръгне живота,както сте си го представяли.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Настанихме се при баща ми с майка ми, приятелката ми живее на долния етаж (точно под моя апартамент) с майка си. Вече ходихме да се запишем за даскало , изпити тва онованищо чак пък толкова сложно , Танците ами ходих разгледах някой места из зоната , говорих с няколко човека , който танцуват , но ще е тегаво вече ти казах в друга тема
(провери къде си писала)
Мерси ,че се радваши аз се радвам , и аз се надявам да потръгне живота
Ако личните съобщения не са ти блокнати от модератори си ги оправи , че ще бъде много по леснода ти обяснявам там .иначе те гоня из темите както - баба ми ме гонеше като малък на село, с филиите , за да ям
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всяко момиче е различно. Бъди мил и прави първите крачки![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()