- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
yakuza, колко даваш на себе си от 1 до 10 ?
човека каза 7 ПЛЮС, просто не е изпаднал в подробности
не разбирам - нападате него или защитавате момата?
Аре си одиме! НА СЕЛО!
скука тогава
Аре си одиме! НА СЕЛО!
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Не е точно усмивка, нито има хубаво качество, ама.. http://i.imgur.com/Dw3ou.jpg![]()
ПП yakuza_ изобщо не си правя труда и да ти разбера глупостите. Прав си само за едно - всеки си има предпочитанията и мнението.
ПП2 - За перверзниците У сайта - начина ми на заставане беше най - доброто решение и разбиране на думата "удобство" .
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
^^ за перверзниците в сайта няма ли да кажеш дали даваш да ти влизат мазни тлъсти пишоци в малкото ти дупе ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
бих ти го наплющял на тая снимка
n00bs
Не. (:
Ау, господин "остроумен" защо не намериш друг начин да се правиш на такъв?
Последно редактирано от Desit0o94 : 08-19-2012 на 17:44
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
ако пишеш на мен, че съм остроумен, къде видя да се правя на такъв ?
n00bs
Аз съм свикнала, просто не си слага мненията на правилния човек.
ЕДИТ: Да, на теб говоря.
и къде видя да се правя на остроумен ? казвам ти в прав текст, че бих те ебал в задника, премай го както искаш
n00bs
^
Не ми се спами, виж си ЛС след малко.
хахаххаха след някой и друг век.. че и тогава няма да стане..