- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изрода на форума !
Колко си оригинален самоПробвай пак в някой друг живот и може и да ти се получи номера
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
И добре,че не притежавам такъв вид дебилна "оригиналност".Поне не си повдигам изкуствено самочувствието и не се чувствам велика и вървежна от това да обиждам някого,без да го познавам само и само,за да ми стане кеф от "страданието" му,образно казано,разбира се.А и импулса май много отдавна го закриха,така че теорията ти яко куца![]()
Чие страдание, бе, моме? Толкова ли си тънкообидна и не разбираш от шега или толкова тъпа, че да смяташ, че специално твоя фейсбук е намерил и се занимава с теб?
Да,бе, виждам колко си скромна и добра...Направо си като излязла от манастир. Исус да ти завиди направо...
Импулса го закриха, но някои хора са го пренесли в реалният живот и все още си живеят в него.
Докато си топираш косата ще ми кажеш ли някоя друга безсмислена фразичка за любовта, като от подписа си?
Думата "страдание" беше образно казано,както уточних горе.Не,не съм тънкообидна,има ли смисъл да се обиждам от простотията,която ни залива и ще продължава да го прави ежедневно,ежечасово,ежемин утно и ежесекундно?Загуба на време за мен.Аз съм над тези неща.Точно затова и спирам дотук.Айде всички със здраве
ПС:А,подписът ми е отпреди 2 години,когато се регнах,а аз не влизам постоянно и сега не може да се махне от мен,затова си стои,не виждам смисъл да занимавам модераторите с т'ва.Доволен/а?
Щом изцяло определяш писането в тийн форум като простотия,ти самия/самата какво правиш тук?За мен писането в смислените теми не е простотия,а това тук в Кофата е яката затъпявка,в която се излъгах за втори път да влезна ей така,за разнообразието уж.
Че,ако трябваше да сме доволни от всичко и отввсички,животът нямаше да е интересен и нямаше да има развитие и просперитет,към които уж повечето от нас се стремят.Не си бъди доволна,твой избор.![]()