.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И аз съм от тези, които отдавна го правят само без, но го правя само с един партньор, за когото съм 100% сигурна че няма никакви болести ( както и аз ), а и той умее да се контролира и да не фърля вътре. Иначе съм твърдо против разни пикли на по 14, 15, 16 ( дори и 17 ми се вижда рано за този риск ) да ми се пращят без презерватив, та те повечето си нямат и най-елементарна сексуална култура, после следват аборти, и куп други неприятности. Няма да се научат малките намахани момиченца, че това удоволствие да се клецат без презерватив, може да им коста възможността да имат деца след време. Или просто цената не им се вижда скъпа.
    лол защо говориш само за момичетата? Момчетата са тези, които трябва да се контролират, а момичетата разбирам да ги обвиняваш за това, че са се навили да се шибат без презерватив просто.
    Много зряла и пораснала се изкарваш, все едно е сигурно на 100% че на теб няма да ти се случи ей така от нищото да надуеш корема.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    лол защо говориш само за момичетата? Момчетата са тези, които трябва да се контролират, а момичетата разбирам да ги обвиняваш за това, че са се навили да се шибат без презерватив просто.
    Много зряла и пораснала се изкарваш, все едно е сигурно на 100% че на теб няма да ти се случи ей така от нищото да надуеш корема.
    Защото ако те не пуснат на момчето, няма как да стане секса, иначе имаш право, че и момчетата, дето се праскат без на тая възраст са зле със сексуалната култура, и умение за контролиране на еякулациата ( не всички, но повечето ). Е на мен няма как да ми се случи защото знаем как да се пазим, но ако все пак се случи ще го родя и ще си го гледаме, въпреки, че няма да ни е леко.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Момченцата контролират ли си патито, когато влези в котитоту? А не е ли мн гнусно, когато патиту надуе котиту?

Имам чувството, че цял живот си чакала някоя по-тъпа и от теб, (което бе шанс едно на милион преди драгън лейди да се появи) за да може да се правиш на корава. :/
    Последно редактирано от AngelAntichrist : 08-20-2012 на 23:05
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Имам чувството, че цял живот си чакала някоя по-тъпа и от теб, (което бе шанс едно на милион преди драгън лейди да се появи) за да може да се правиш на корава. :/
    Ох, така не се бях смяла от много време.
    Вече съм ти фенка. Сериозно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си