.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на OnlyGirl

Сайта не се отваря.

Преди няколко дни сайта не ми се отваряше. После от самосебе си се оправи. Сега една приятелка ми каза че от 2-3 дни не й се отваря. Вчера друг приятел каза същото. На страницата ви във фейсбук някакви хора също са споделили че имат този проблем. Какво става?
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен
    Явно имат някви проблеми. Аз от 2/3 седмици не мога да влезна нормало. Влизам през някви аноними проксита или с опера като включа турбо режима. Никой нищо не казва какво ства !
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    На мен към 12 вечерта не ми се отваря..

И на мен към 12 не ми се отваря

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Same here.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Incadeptus
    и на мен към дванадесет иначе немам проблем през останалото време и не съм на тубо режим,ама съм с опера де иначе към дванадесет часа турбо-мурбо не иска да отвори ;д

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    сървъра се рестартира за това спира поне аз така мисля

макар и бавно но все пак желанието е важно
    ОДИН!!!

И на мен ми се наложи да влизам през някакво английско прокси!Няма ли да го оправят?

Ако някой знае българско ,което е по-бързо да сподели,че адски ме нерви това

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Рестартират форона за да не лагва. Не се шашкайте толкова, няма да умрете без форум 5-10 минути..

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    На мен ми се появява следното
    от време на време,предимно вечер.Оправя се след няколко минути,но наистина е много неприятно.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Хора на мен на компа не ми се отваря от 2 месеца!!! Не знам дали има общо с това, че съм на blizoo, защото и на телефона не ми се отваряше и реших, че може би има проблем със сайта. Но днес хванах една друга мрежа и реших да пробвам с нея и влезнах. После пак пробвах с тая на blizoo и пак не ми отвори с нея. Не знам просто какво да правя, а с телефона е много неудобно.
    P.S. Сега намерих едно прокси, с което ми отваря сайта, но не мога да се логна от там: ((
    Последно редактирано от Annabeth : 09-11-2012 на 09:38

Повече от фен Аватара на R.o.s.i.t.z.z.a
    И аз имам същия проблем понякога винаги е късно вечерта, но след минути се оправя и си влизам нормално

Голям фен
    С некви проксита съм и аз.Доста са спаднали посещенията като гледам

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    сървъра се рестартира за това спира поне аз така мисля

макар и бавно но все пак желанието е важно
    оффф
    ОДИН!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl Виж мнението
    Преди няколко дни сайта не ми се отваряше. После от самосебе си се оправи. Сега една приятелка ми каза че от 2-3 дни не й се отваря. Вчера друг приятел каза същото. На страницата ви във фейсбук някакви хора също са споделили че имат този проблем. Какво става?
    Сайта е мъртъв.Сега е на командно дишане

Мега фен Аватара на machoka
    Абе не знам какво не ви се отваря, но силно подозирам че в повечето случаи говорим за неандерталско повдение. На близо, на мегалан, на бтк - пробвано от различни градове - отваря се без проблем.
    Някои от вас са големи хакери с прокситата - най-вероятно е за това.

Сто пъти съм повтарял и това, че в 00:00 сървърът прави бекъп на постъпилата през деня информация, за това 10 минути форума е паднал. Преди време това се слуваше в 03:00.

Като не ви се отваря - потърсете решението в себе си и в настройките на компютъра си.

Голям фен
    Грешиш,грешиш...

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Абе не знам какво не ви се отваря, но силно подозирам че в повечето случаи говорим за неандерталско повдение. На близо, на мегалан, на бтк - пробвано от различни градове - отваря се без проблем.
    ...
    И при мен не се отваряше сайта от около 4-5 дни. Пробвал съм по различно време на денонощието да влизам без успех. Чак сега успях и почнах да търся информация във форума, дали не е имало някакъв технически проблем! Аз съм на "Spectrum Net" - Пробвах с различни браузари, пробвах и от конзолата да пусна пинг към сайта - нямаше никакъв отговор. Тъй като по същото време по което се появи проблема за първи път си "префлашвах" рутера - реших, че нещо не е наред новия "Firmware" на "DD-WRT", като по същото време не се отваряше и сайта Zamunda.net

По тази причина даже си върнах всичко, както си беше, но отново нито TeenProblem.net нито Zamunda не се отваряха. В последствие за втория установих, че са им прекалено натоварени сървърите и за това няма достъп до сайта, а на следващия ден всичко беше ОК. Обаче до TeenProblem.net нямах достъп, чак до днес - общо 5 дни!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Като не ви се отваря - потърсете решението в себе си и в настройките на компютъра си.
    Близо 3 дни масово нямахме достъп до сайта/форума. Екипът на същия не смята ли, че е редно да обясни на своите потребители причината 3 дни да няма достъп? Също така за 3 дни нито едно официално съобщение във facebook, twitter (и на всички останали места, където сайтът има официален профил) или дори на началната си страница?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И на мен не ми се отваряше 2-3 дни.

Мега фен Аватара на machoka
    От 13-ти в малките часове до 15-ти в 10 сутринта беше различно и никой нямаше достъп, а ако екипа по поддръжката прецени - ще публикува официално съобщение за причините.

Мега фен Аватара на 102
    Хакерска атака.. данните ви, ако някой е сгрешил да си ги въвежда са откраднати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си