.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Нищо ти няма физически.Изпитваш прекалено голям страх от болката,което те сковава допълнително и влошава нещата.Щом имаш силни чувства към този човек и си решила да му се отдадеш физически,значи си готова.Просто страхът ти идва в повечко.Не се притеснявай,щом и приятелят ти е нежен и внимателен,другия път ще се справите.

Радвам се,че съм помогнала,макар и с нищо особено.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Нищо ти няма физически.Изпитваш прекалено голям страх от болката,което те сковава допълнително и влошава нещата.Щом имаш силни чувства към този човек и си решила да му се отдадеш физически,значи си готова.Просто страхът ти идва в повечко.Не се притеснявай,щом и приятелят ти е нежен и внимателен,другия път ще се справите.

+1
    Или да натисне един път по силничко та да му влезе докрай и е готова работата - хименае разскъсан, но и болката ще е повече. Ама поне ще сте свършили работата.

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението

Радвам се,че съм помогнала,макар и с нищо особено.

Сигурна съм че ще ме разбере, когато се почуствам готова и всичко отмине ще опитаме още един път, а ако вече не стане то просто не съм достатъчно зряла и не съм готова ) благодаря ти за отделеното време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си