.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Пък и да добавя - мисля, че е логично да си правим сметката и да не хвърляме наведнъж сума пари...а относно функционалността на таблетите ...мисля, че всеки може да си направи заключенията сам, при условие, че толкова много хора ги ползват

Мега фен
    За малки суми до 1000 лв. ако имаш парите въобще не се връзвай на лизинг, защото в последствие ще ти излезе златен този таблет.

dimitar_ak добре го е написал - включи към 29-те лева на месец и абонаментния план и ще видиш на каква цена отиваш. Ако държиш да го купиш те съветвам да го платиш в брой и да сключиш договор за 1 година, за да видиш как е. Така ще ти е възможно най-евтино.

Цитирай Първоначално написано от Raycheto Виж мнението
    Пък и да добавя - мисля, че е логично да си правим сметката и да не хвърляме наведнъж сума пари...а относно функционалността на таблетите ...мисля, че всеки може да си направи заключенията сам, при условие, че толкова много хора ги ползват
    Много хора ги ползват лизингите, но има и много балъци. Някой хора си платиха закупеното двойно, че дори и тройно точно поради причината "да не дават пари на куп". ОК, не ги давай на куп, ама ако купуваш кола за 5-10 000 лв. примерно, тогава лизингът за няколко години е неизбежен, но за малки суми няма смисъл - ако таблета в кеш ще ти излезе Х лева, то с лизинга за 2 години може и да отидеш на Х+50 лева.

Съгласно инфото от Ментел: http://www.mtel.bg/promotsii-samsung-galaxy-tab-10.1

516,58 лв. или 22,42 лв./ месец с абонаментен план M-Tel SURF NONSTOP XL - да, ама не. 22,42 x24 мес. = 538.08, което ти прави разлика от 21,50 лв. С който и да е тарифен план пак идва около 20 лв. горницата. Но това е към настоящия момент. В даден момент винаги могат да променят лихвата. Ако ти кажат, че има 0% оскъпяване недей да им вярваш - това е долна лъжа. Иначе ще излезе, че банките и кредитните институции работят на добра воля, което пък съвсем не е вярно.

Най-добре не се връзвай с никакви лизинги, вземи го в кеш ако имаш възможност, защото принципно всички мобилни оператори са изпечени мошеници и никога не мислят доброто на клиента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си