- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за секса по филмите...
ако е дошло време да става камера няма да го спре
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
На мен пък секс сцените във филмите хич не ми харесват...Някво неудобно ми е да ги гледам![]()
Иначе и аз съм се чудила...защото в доста от тези сцени от кръста надолу актьорите са завити и не се вижда по какъв начин се движат... хъ хъ хъ
^ хаха не винаги, като ти прочетох поста се сетих преди няколко години гледах 'Първороден грях' и сестра ми нещо се суетеше около телевизора и по време на секс сцената само се изцепи "Я, дупе"
Иначе в крайна сметка нали са си актьори, пък и в по-голямата част от филмите верно са си завити през кръста и не се вижда кой знае какво, а вече предполагам, че не ги е срам да се събличат до кръста (и мъжете, и жените).
нда, нещо такова.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
А и между другото ... с тия пари,които им предлагат едва ли им пука особено много за нещата,които обсъждаме ;д
Даже ако аз бях на мястото на оная мацка от 'Бързи и яростни' дето е гадже на Вин Дизел и има секс сцени ... тва ще е върховно просто :Д Не стига,че пари ще получа ами и трябва да се натискам с такъв пичага...![]()
Вчера гледах тоя баналния Три метра над небето,ама втората част и единтвеното,което ме изкефи беше секс сцените
![]()
Възможно е след толкова пъти, вече да не им стават. Или пък, преди бях попаднала на нещо като интервю на известни мъже, където пишеше, че си слагат нещо като подплънки или нещо от сорта, за да не си личи.
Не знам,но когато съм с приятелят си и го надърви винаги си смъква късите панталони дънките леко надолу и те се опъват леко по краката и понеже за твърди изобщо не му личи или пък си смъква тениската по-надолу и ефекта е същият;d а за известните и за подплънки не знам но е възможноа последният филм,който гледах беше "Талисманът" наистина много хубав филм... имаше и тук там някоя секс сцена,но на мен ми хареса като съдържание,а не заради точно тези сцени .. има ли някой друг който да го е гледал ??
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
D хах .. възползвам се но не винаги а и тя се получава след като ходим да се натискаме някъде,а после например имаме уговорена среща с компания ии няма как ;dd
Гледайте европейско кино и малко ще си промените представите за секса от филмите.))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5