.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Помощ...

Unhappy Помощ...

Здравейте .. Историята е дълга, но ще я разкажа накратко. От месец и нещо харесвам едно момче. Той всеки ден идва на едно място, и гледа мен и моята приятелка цяла вечер ... Наскоро се запознахме, писахме си .. Всичко беше супер. Каза ни здрасти .. Днес, той беше с всичките си приятели плюс едно момиче ... Тръгнаха към едни пейки, които са близо. И той тръгна по-назад, може би, за да ни каже "Здравейте" ... Но, с моята приятелка станахме и се преместихме .. Той видя и му стана гадно .. Сега е отпочиващ, а аз се чувствам адски виновна..Писах му дали е там, а той не ми отговаря..Какво да правя? Чувството на вина ме изяжда ... ;(

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    И ще те избягва, защото не си му казала "Здрасти"? И то не нарочно? Сериозно ли?

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    И какво сега? Чувстваш се виновна, защото не му каза "Здрасти"? Тогава, защо не си го поздравила? И това, че не ти отговаря не означава, че те избягва, може да има работа.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Я, стига си си внушавала някакви простотии.

Нищо не е станало, че да спре някакви контакти.

Пиши му.
    Следващият път му кажи едно "здравей" и това е. Какво толкова си се стреснала, че чак тема пускаш за едно незначително нещо.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Щом е "отпочиващ", значи не е там. Другия път, когато го видиш, ти го поздрави и готово.

може просто да си е имал работа или да се е занимавал с нещо друго... колкото до постъпката ти - срамежлива личност ли си? ако да, превъзмогни го така никога няма да разбереш какво наистина искаш ти и какво иска той

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ама вие да не сте се изместили нарочно, от яд, че е бил с друго момиче?
    Ако е така е много глупаво, ако не е - не виждам причина да си гузна за нещо.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Драматизираш прекалено.И все пак,ако не искаш да се чувстваш виновна,не си създавай изкуствено и преднамерено предпоставки за това!Или казано по-простичко:Като искаш уж връзка с някой,не го избягваш,ами контактуваш с него...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Ами, той вчера ми отговори , писахме си,явно не ми се сърди ^^

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Другия път не се дръж като лапе от детската градина,ами общувай с него.Не мога да ви разбера защо като видите момче,което харесвате започвате с истериите и криенето от него...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Глупости
    Няма как да ти се сърди, защото не си му казала "Здрасти"
    Но пък защо си се преместила на друга пейка?
    Мислеше, че ще те изяде ли ?! O_o

edit: Сега видях, че си отговорила
    Другия път не се дръж като дете
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Цитирай Първоначално написано от iwweto98 Виж мнението
    Писах му дали е там, а той не ми отговаря..Какво да правя?
    Еми как да ти отговори , ако не е там ?
    Иначе наистина драматизираш, голяма работа като не си му казала здрасти. Да не говорим и че не се познавате толкова добре, нито сте си някакви, че да ти държи сметка какво правиш.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ох,много мъка.
    Брях,брях

Малко по-спокойно. Не е фатално, просто другия път го поздрави и така : ) Аз слагам отпочиващ когато не съм на компа, така че явно има работа , за да ти пише : )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си