.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

ами харесвам го, но много държа на нея познаваме се още от много малки... тя не го харесва, както казах харесва момчета, които са известни, имат коли и са доста по-големи от нея..
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от malibugirl Виж мнението
    ами харесвам го, но много държа на нея познаваме се още от много малки... тя не го харесва, както казах харесва момчета, които са известни, имат коли и са доста по-големи от нея..
    СорЕ ма ти май не знаеш к'во искаш. (и аз на теория си падам по мотори, ама на практика не особено...)
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Цитирай Първоначално написано от malibugirl Виж мнението
    И имат доста пари, нали? Да ме прощаваш, ама нещо ми изглежда че приятелката ти освен че е тъпа, е станала и бая лекичка. Как може да си избираш кого да харесваш по това дали е известен или дали има кола?!

Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    И имат доста пари, нали? Да ме прощаваш, ама нещо ми изглежда че приятелката ти освен че е тъпа, е станала и бая лекичка. Как може да си избираш кого да харесваш по това дали е известен или дали има кола?!
    ами тя последно време е доста променена и колкото и да се опитам да и обясня, че не е важно дали е известен или не тя не ме слуша, така че съм спряла да и наливам акъл в главата.
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си