.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Тема: :)

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Аз знам ако някой види бъдещето,не може да е сигурен дали ще се случи точно така,защото много неща може да се променят.И кои сте вие?И стига с този истински Господ Бог и ми кажи.Вярваш ли в извънземни npp?
    защо ни е да вявраме в извънземни, след като космоса просто е населен с още много други човеци на много други планети, това е все едно да си мислиш че в америка няма хора, а извънземни, обаче човеците са си човеци навсякъде, ето защо това за извънземните не е голямо нещо, но по-скоро преувеличаване от страна на разни уфолози

"И други овце имам, които не са от тая кошара(т.е. които не са от тази планета, но от други), и тях трябва да доведа; и ще чуят гласа Ми; и ще станат едно стадо с един пастир." Йоан 10: 16
    Последно редактирано от npp : 08-23-2012 на 16:27

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    защо ни е да вявраме в извънземни, след като космоса просто е населен с още много други човеци на много други планети, това е все едно да си мислиш че в америка няма хора, а извънземни, обаче човеците са си човеци навсякъде, ето защо това за извънземните не е голямо нещо, но по-скоро преувеличаване от страна на разни уфолози

"И други овце имам, които не са от тая кошара(т.е. които не са от тази планета, но от други), и тях трябва да доведа; и ще чуят гласа Ми; и ще станат едно стадо с един пастир." Йоан 10: 16
    но ти мислиш че извънземните изглеждат като хората ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си