.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо, по дяволите, я търпиш тая? Нека си вдига панаири, нека се изкарва жертва, нека прави драми. Гледай себе си и се отърви от това обсебващо болно същество.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Защо, по дяволите, търпиш? Нека си вдига панаири, нека се изкарва жертва, нека прави драми. Гледай себе си и се отърви от това обсебващо.
    Това мнение много ми харесва, защото в крайна сметка моят живот и моите чувства и емоции са най-важни. Вярвам, че човек трябва да постави първо себе си на първо място и после всичко и всички останали, но явно съм направила грешката да се пусна по течението без много да мисля какви биха били последствията от компромиси, които не е трябвало да правя, и от извинения и чувства на вина, които въобще не трябва да изпитвам. Дори и да е права.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ComeGetMe Виж мнението
    Това мнение много ми харесва, защото в крайна сметка моят живот и моите чувства и емоции са най-важни. Вярвам, че човек трябва да постави първо себе си на първо място и после всичко и всички останали, но явно съм направила грешката да се пусна по течението без много да мисля какви биха били последствията от компромиси, които не е трябвало да правя, и от извинения и чувства на вина, които въобще не трябва да изпитвам. Дори и да е права.
    Ама не е права. И хем знаеш, че трябва да поставяш себе си на първо място, хем в предния пост се обясняваш колко неприятно щяло да бъде за всички други.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си