.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell

Скандал..пак?!

Здравейте.
    ПробУем:с гаджето ми ходим от почти година, а преди това се "занимавахме" половин и в това време не е имало никакви конфликти, скарвания..Нищо.
    Но от няколко седмици насам ,постоянно се караме. Той като че ли започна да охладнява,престана да се обажда, не се радва изобщо,когато се виждаме, става груб от време на време, а аз се опитвам да му го кажа по някакъв начин. При всеки мой опит за разговор, чувам "Ти полудя ли, какво ти стана..?" или "Не знам какво искаш от мен".
    Не знам какво да му кажа, за да ме разбере.Не знам дали грешката не е в мен,дали не му казвам нещата по правилния начин, или просто няма да успеем да се разберем.
    Въпросът ми е: как, според вас, мога да му обясня,че това негово поведение наистина ме наранява и че този проблем или ще е от малките камъчета, които обръщат каруцата, или ще направи връзката ни по-стабилна, ако бъде преодолян?

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Първо говори с него дали няма нещо, което да провокира това му държание. Покажи му, че си до него и го подкрепяш. След това говорете и за връзката ви. Според мен му има нещо.
    Последно редактирано от TheBobqk : 08-23-2012 на 22:05
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на shmatarok
    Да не е изнервен от някакви други фактори или негови си проблеми и да си го изкарва на теб? Няма как да разберем какво му има на него, ти трябва да седнеш и да поговориш с него.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Може да иска да бъде сам или да съжалява,че сте тръгнали. Не знам. Питай го направо ,какво се случва и какво виждаш ти. Ако пак откаже да говорите ,значи определено има нещо.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    чудно наитина ... едно разговорче ще оправи нещата според мен ,но ако той не изяви желание да говори с теб ... нзззз
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Мега фен
    Град
    <3
    Съжалявам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Седнете с поговорете. Изяснете проблемите си. Дори да не иска да те чуе ти му говори (в краен случай му удари шамар ;дд). Мен лично това държание от страна на партньора ми ще ме изнерви повече от колкото да ме нарани.. Направи всичко възможно да поговорите и да изясните отношенията си. А ако той отново се държи студено и няма признаци за обич, ако мога така да се изразя, най-добре се разделете. Не искам да те карам да се чувстваш зле, това е моето мнение, казвам как бих постъпила аз. Не мисли за това как ще се чувстваш, ако се разделите, помисли за това как се чувстваш сега докато имаш "връзка" с него.
    Последно редактирано от mery_janee : 08-23-2012 на 23:14

Когато бях на 16 се запознах с уж истинската ми любов...мислех само за него,бях наистина влюбена..Но лапешки акъл....притисках го през цялото време,звънях му,пишех му,коагто не ми вдигаше му крещях и го обвинявах,че не му пука за мен..изобщо не го оставях да диша..накрая той не издържа и започна да ми говори както и твоя младеж на теб...В крайна сметка заради това,че бях изключителна лепка го загубих.Както и да е..вече 3 години по-късно се поучих от грешките.Мисля,че правиш същото,което и аз преди.Спри да бъдеш толкова прилепчива към него,дай му малко разстояние,свобода...не го притискай постоянно..Гарантирам,че ако това е причината за държанието му,че ще преосмисли поведението си

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от mery_janee Виж мнението
    Дори да не иска да те чуе ти му говори (в краен случай му удари шамар ;дд)
    лол
    Адски дразнещо е някой да ти пили на главата, когато не искаш да го чуеш. Радвам се, че искам да слушам хората и не реагирам агресивно/първосигнално/тъпо. Повишава се тон и е затормозяващо, а това с шамара няма да го коментирам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на magita
    ^^ Още по-дразнещо е да имаш да кажеш нещо важно, ама наистина важно и да не могат да ти отделят минималното време да те изслушат.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Бургас
    ^ Това не означава да му привлечеш вниманието с шамар. Така ще се усложни ситуацията.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ми обясни му го както на нас.
    Тая работа без никви караници в една връзка е много съмнителна,ето виж накрая всичко избива.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на TheBeliever
    The honey moon is over.

Нормално е да не иска да ти слуша тирадите ако са непосредствено след поредния скандал. Той е изнервен, ти си изнервена, ще наговорите куп глупости, за които после ще съжалявате. Обмисли хубаво кое точно те дразни у поведението му и някой хубав слънчев ден, когато не сте скарани и изнервени, го дръпни на някое спокойно и тихо местенце и без да се изнервяш, без да драматизираш, му говориш. Не се оплакваш, не обвиняваш, а обсъждаш проблема.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Благодаря на всички за мненията.
    А по отношение на разговорите, последния път започнах с "Не знам дали съм права, но имам някакво чувство, че се отдалечаваме." и от него се чу "Много си зле, сериозно", следващия път беше след около 2 седмици с това, че няколко дена не ми вдигна и аз го попитах дали не е станало нещо и той "Оф, бате нямам време да се разправям с твоите глупости." и на мен ми стана наистина гадно.
    Едит: преди няколко дена ми поиска "време да бъде сам със себе си", след което ми се обяснява, че му било празно без мен и еднорози, които акат дъги, и сега пак същата песен.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Сядаш и говориш сериозно с него. Без да му позволяваш да увърта нещата и да избягва въпросите. Все пак сте заедно от дълго време, нужни са разговори от време на време.

Град
    Бургас
    Ама той ми изглежда толкова несериозен. Явно го мъчи нещо, но как се оставяш да те нарежда така? Моля ти се. Хващай го, завържи го, ако е нужно. Вие просто трябва да говорите. Не трябва да си го изкарва на теб. Все пак ти си му опората, а не боксовата круша.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен
    Гадна ситуация...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BornToRaiseTheHell Виж мнението
    Благодаря на всички за мненията.
    А по отношение на разговорите, последния път започнах с "Не знам дали съм права, но имам някакво чувство, че се отдалечаваме." и от него се чу "Много си зле, сериозно", следващия път беше след около 2 седмици с това, че няколко дена не ми вдигна и аз го попитах дали не е станало нещо и той "Оф, бате нямам време да се разправям с твоите глупости." и на мен ми стана наистина гадно.
    Едит: преди няколко дена ми поиска "време да бъде сам със себе си", след което ми се обяснява, че му било празно без мен и еднорози, които акат дъги, и сега пак същата песен.
    Не се мъчи. Човек с такова отношение не те заслужава. Остави го да усети, че може да те загуби.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Абе той щом се държи така,нема май много да му пука дали ще я загуби или не.Отиваш и му казваш,че връзката ви е на път да се разпадне,а ти не искаш това.Питаш го:А ти искаш ли? Да го видим кво ще каже ако пак овърта и ти казва неща от рода "Какво искаш от мен?" го зарязваш,макар и да ти е трудно.Година все пак е доста време и ще бъде жалко да се разделите.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Мда,тая работа ми бие на скъсване. Ако все още продължава да отказва да говори с теб или да ти обръща внимание..Няма как да стане тая работа да сте още заедно.Щом се държи така с теб,очевидно чувствата му са охладнели.Разбира се,може да има и друг случай,някакъв проблем,който не желае да ти каже,но малко вероятно.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Аре бе, още ли не си го разкарала тоя?!

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Когато се затвори една врата, се отварят две нови.. Отвори ги.. Може би там е твоето щастие.

Ще те зареже. Дава ми се да го знам.Не- без майтап- ще те зареже, така правят понякога.. и не може да ти говори на "бате".. ай сиктир.. никакво отношение няма към тебе ..

И аз така мислех, но той не е човек, който ще чака, за да може да ме зареже.
    Знам,че наистина ме обича, защото доста време се бори, за да ми покаже, че той не е просто някакъв "жмуньо", както се изразява баба ми, който ще такова таковата на цялата система след определено време. Не мисля, че би оставил нещата просто така да свършат или.. не знам и аз дали се бъркам.
    Отново благодаря на всички и.. някой да стиска палци при следващия разговор.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    The honey moon is over.
    Цитирай Първоначално написано от BornToRaiseTheHell Виж мнението
    Отново благодаря на всички и.. някой да стиска палци при следващия разговор.
    Стискам палци... дано има смисъл...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си