- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам ли шанс ?
Здравейте,значи искам да разкажа една кратка история и да си изразите мнението.Запознах се с едно момиче от общи приятелки,излизахме няколко дена,сближихме се повече и така.Обаче аз си я харесах доста,характер,държанието и тн.. абе всичко,не е както предишните момичета.И да ви попитам как по-деликатно да разбера дали имам шанс с нея , дали ме харесва и тн. ? Какви намеци да направа или нещо такова ?
Просто намекни по един или друг начин.
Как, трябва сам да разбереш.
Ти я познаваш.
Е не си ли бил с момичета и преди? Докосвай я, обръщай й внимание, продължавай да я опознаваш, флиртувай, НО не се натрапвай, ако видиш, че не й е приятно. Би трябвало сам да разбереш дали имаш шанс. Все пак не бързай.
^^^
Бургас <3
Ако се смее като се оригваш, значи те харесва.
Aко се оригва докато се смее, също.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Както си го правил с предишните
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Относително е. Как се очаква да кажем като не познаваме момичето? Повярвай ми, почти всички момичета реагират по-различен начин, когато харесват някого. Някои се правят на недостъпни, други се радват на внимание, трети играят на топло и студено. Най-сигурно е просто да я попиташ. Аз съм жена и все още не разбирам повечето жени![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ами щом приема да излиза с теб,значи може би подозира,че я харесваш.Следващият път предложи да я изпратиш и я целуни ^^
Лелее..мъжка му работаПичага , не си губи времето във форуми питайки как да я спечелиш...действай бре! Жените обичаме активните мъже. Довери се на инстинктите си , каквото и да е ...но ако я харесваш наистина - не се предавай без бой дет се вика .
Споко нема да се плашиш,просто и го кажи в очите,какво му е страшното не знам?Така ще разбереш дали имаш шанс,а не да си губиш времето,чудейки се какво да правиш и чакайки отговор по форумите![]()
Отива, застава пред момичето и казва "харесвам те" и се вглеждат дълбоко един в друг. И така 5 неловки минути.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ми значи, като за начало я покани да излезате, без компания, а само двамата. Покажи й, че се интересуваш от нея, опитай се да я опознаеш повече.
'как по-деликатно да разбера дали имам шанс с нея , дали ме харесва' С деликатност не знам до къде ще го докараш ...
Както казаха хората над мен, покани я да идете някъде сами, само двамата. Това ще е достатъчно за нея да разбере, че я харесваш. Ако приеме и се държи отпуснато, докато сте заедно, значи и тя те харесва. След това на края на срещата като я изпращаш, целуни я. Обаче ако почувстваш, че тя се притеснява примерно, изчакай. Нека да има втора, трета среща и тогава. Но не знам колко е правилно да си много директен. Примерно аз като бях по-малка, едно момче дойде при мен и ми каза "Харесвам те". И аз не бях безразлична към него, но се стреснах и нещата не се получиха. Но това съм аз, аз не обичам директните работи, може на други да им харесва![]()
Вземи я покани да излезете заедно, ама само двамата. Прави и комплименти, колко добре изглежда и т.н., но не прекалявай, защото ако е от по-срамежливите ще започне да се стеснява и нищо няма да стане. Накарай я да се отпусне и да се чувства приятно с теб.
Би трябвало да загрее за какво иде реч. Кажи и го в прав текст само в краен случай, според мен, ако не разбира намеците ти.
Благодаря на всички,еми значи тези дни уш ще излизаме само двамата и ще видим какво ще стане !
Успех, но не си прави илюзиите, че е различна. Всички са еднакви.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Успех на срещата! Още е рано да се каже дали те харесва, но това, че се е съгласила да излезете, е добър знак. А тук има списък с някои от нещата, които едно момиче прави, когато си пада по някого: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...81%D0%B2%D0%B0
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Амии така стана че пак излязохме с приятели поне успях да я изпрата сам.И като я изпратих ме прегърна за чао и общо взето добре си прекарахме !!
Ха... то от прегръдка се почва, of course ;D Ами поопознай момичето и тогава сам ще прецениш кое и как, защото ние наистина сме НЕУЗНАВАЕМИ и РАЗЛИЧНИ във всеки един момент !! Прегръдка,флирт,закачки ... но НИКОГА веднага целувкаТова повечето пъти не се харесва на тези, които не искат нищо повече от ПРИЯТЕЛСТВО с теб
Айде стискаме палци
Последно редактирано от Lisinka : 09-07-2012 на 15:24
Всичко върви добре,прегръща ме за чао,закача се,обаче ме е страх да направа нещо повече.Добра идея ли е както сме седнали например на някоя пейка и да я прегърна за малко ?