.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Уау! Всички викате, че не е толкова трудно. Но ако момиче ме отреже... просто не знам. Би ми дошли да отрежа лицето на момчето, което харесва, да си го сложа върху моето, да разбия вратата й с брадва и да й крещя "ОБЧАШ ЛИ МЕ СЕГА!? ОБЧАШ ЛИ МЕ СЕГА!? ОБЧАШ ЛИ МЕ СЕГА!?".
    Zdraveity, kazwam sa Myumyun, priqtno mi i da sa zapoznaim!

Цитирай Първоначално написано от potatomaster Виж мнението
    Уау! Всички викате, че не е толкова трудно. Но ако момиче ме отреже... просто не знам. Би ми дошли да отрежа лицето на момчето, което харесва, да си го сложа върху моето, да разбия вратата й с брадва и да й крещя "ОБЧАШ ЛИ МЕ СЕГА!? ОБЧАШ ЛИ МЕ СЕГА!? ОБЧАШ ЛИ МЕ СЕГА!?".
    ии да ... само аз ли намирам това за странно?

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от potatomaster Виж мнението
    ЕЕ, ти пък такива крайности!!...(facepalm)
    И какво като те отреже, няма да е последната(явно ще е първата ), но ако не опиташ няма да знаеш какво е могло да бъде тъй че...

+ това нямаш нищо за губене, най-много да си намериш някое гадже, пък ако те отреже давай следващата и готово.

ПС: Изобщо не знам защо си направих труда да пиша всичко това(може би защото ми е малко скучно ) но това последното, което си написал направо ме уби! Голямо въображение имаш, ама, ако все пак е истина си доста зле. Та аз за всеки случай ти дадох съвети

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от thelover3 Виж мнението
    ЕЕ, ти пък такива крайности!!...(facepalm)
    И какво като те отреже, няма да е последната(явно ще е първата ), но ако не опиташ няма да знаеш какво е могло да бъде тъй че...

+ това нямаш нищо за губене, най-много да си намериш някое гадже, пък ако те отреже давай следващата и готово.

ПС: Изобщо не знам защо си направих труда да пиша всичко това(може би защото ми е малко скучно ) но това последното, което си написал направо ме уби! Голямо въображение имаш, ама, ако все пак е истина си доста зле. Та аз за всеки случай ти дадох съвети
    Бе ко си правиш труда.Виж,че се ебава (facepalm)

Цитирай Първоначално написано от roro96 Виж мнението
    BIH TE EBAL V PANDELKATA! POJELAVAM TI SPERMA!
    Eх, да беше принцесата от мечтите ми веднага щях да ти направя 4-те деца, които винаги съм искал.
    Zdraveity, kazwam sa Myumyun, priqtno mi i da sa zapoznaim!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си