- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписване от Телефон по време на поправителен ?
BrainlessROCKBABY Ами така ще е като все още ни учат учителки от соц времето и си мислят, че още живеем в него . На поправка съм заради този телефон щото си го бях извадил в час да видя колко е часа, и тя реши че съм и се фукал и ми го хвърли в кофата ... И след като с мои пари си го бях платил натам е ясно какво стана ... И само не се прави на учуден, щото ако аз съм пример за пропадане на образователната система с общ успех малко над 5, какво ще кажеш за масата ученици , които остават всяка година на по поне 5 - 6 поправки .. или пък за другите, които с някой друг стотак продължават напред. Такива като тебе най - ги обичам, по - добре не се изказвай повече ! А иначе аз през учебната година не си давах много зор пък баш лятото, нямам как да стане ! Ще науча поне половината уроци добре пък ще видим, но щом всяка година пускат едни с по 8 9 поправки ако мен не ме пуснат ще бъде гавра с цялата система ....
барсалевски forza. 1 или 8-9 поправки, все има причина да си на поправителен. Единственият начин е да си научиш, а не да се мъчиш с платения с твои пари телефон, защото поне така ще докажеш, ако не на нас, поне на себе си, че не си толкова глупав, за да си изкараш поправката.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞