.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: 1 към 3

1 към 3

имам следния проблем с 3 момичета едновременно условно ще наречем М1,М2,М3.
    М1 ми е приятелка от детство който казва че няма приятелство между момче и момиче съм готов да споря до живот с него. Значи така с нея сме почти неразделни тя си има приятел но е от дашните ако ме разбирате :Д та искам да правя само секс с нея нищо друго просто секс. Но се опасявам да не се разруши приятелството ни да не си помисли че съм влюбен в нея .
    М2 знам че ме харесва от доста време но аз как да ви кажа хем я харесвам хем не нз и аз .
    М3 с нея бяхме гаджето около месец аз я харесвах тя ме харесваше но скъсахме по неини думи защото съм избързал като съм и казал обичам те и вече не изпитвала нищо към мен . По-късно разбрах че не е заради това а защото още изпитва чувства към старото си гадже. преди да тръгнем знам от най-добрата и приятелка че направо е луднала по мен но какво стана.....„
    Помогнете ми благодаря предварително

Голям фен Аватара на notlike
    M3 - шута. М2 не си заслужава. М1 е единствената алтернатива, която е 50-50.
    Ако питаш мен, докато не намериш, на ЦС език, колта (M4), ще ти бъде странно.
    Да обичаш не значи да смяташ твърде много
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Еее ако държиш на приятелството с М1 по-добре се откажи от секса с нея. Другите две не си заслужават и един като каза на М3, че я обичаш, наистина ли беше така, това ли чувстваше?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не прави секс с приятелка, не тръгвай с момиче, което те харесва, но ти него явно НЕ, не се занимавай и с момичета, който не знаят какво искат(М3)

Не твърдо . Просто съм импулсивен човек и каквото ми е на момента го казвам . Риск печели риск губи

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На колко години си?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

има ли значение ? Hа 20

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от evgeni.djingarov Виж мнението
    има ли значение ?
    Има, разбира се.....

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

на 20 съм защо ? :P

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Звучиш ми като 14 годишен. С М2 и М3 не се занимавай, а ако искаш да си запазиш приятелсвото с М1 не прави нищо, а и тя си има приятел все пак.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Значи с м1 с те си много близки, но всичко, което искаш в крайна сметка е секс и те е, че си има приятел, а пък ти дето я познаваш от детството още не си получил каквото искаш. М2 пък ще ти пусне, но нищо не те привлича в нея. М3 е тръгнала с теб прибързано и нищо не иска от теб... Търси си четвърта.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    M3 - бий ѝ шута, не си заслужава.
    М2 - също няма смисъл, момичета колко искаш.
    М1 - казваш, че сте най-добри приятели с нея от много време, а искаш просто да спиш с нея? Пък и има приятел, според мен по-добре си намери друга, недей да рискуваш дълго приятелство.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    М1 - имате страхотно приятелство, защо трябва да го разваляш заради 1 секс
    М2 - Като не ти харесва, недей да тръгваш с нея
    М3 - Остави я
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    пространството на Дисе
    на 20 съм защо ? :P
    Доста се чудех да ти отговарям ли изобщо... Човече, на 20 си, а не можеш да вземеш сравнително елементарно решение. Нито цениш приятелството, нито цениш достойнството на уж приятелката си, нито цениш взаимоотношенията й с приятеля й, имайки предвид че връзка се гради от двама, а не от трима, нито използваш това върху раменете ти по предназначение!
    Не знам на какво би заприличал форума, ако всички 20 и 20+годишни, пишещи тук, пускаха тема за всяко едно важно решение в живота им.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ Калпазанката го каза прекрасно.

Град
    пространството на Дисе
    ^А си мислех, че това ми е най-нескопосаният пост ever!

Повече от фен Аватара на mechone
    С М1 сте неразделни от малки и сте най - добри приятели ? Предполагам я обичаш като приятел. Един истински приятел никога не би си помислил това, което го мислиш ти...Ако спиш с нея има шанс да й провалиш връзката с другото момче. Намери си М4!!

Мега фен Аватара на tori
    Спри да даваш надежди на мацка 2, може би е готина като човек и със сигурност не заслужава това. Ако случайно решиш, че я харесваш и искаш да опитате, тя ще е единствения добър до някъде избор според мен. Но ако не е твоя човек, не я наранявай като спиш с нея за да видиш има ли нещо специално, а после да я зарежеш. Тя НЕ е играчка. Мацка 3 е кифла и не знае к'во иска, а мацка 1 ти е приятелка (макар че се съмнявам здраво за какво приятелство става въпрос) и освен това е заета. Какво по-ясно решение искаш?!

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Намери си М4, баси... нямаш ник'во бъдеще с нито една от М-тата. Явно си доста отчаян, че да избираш между такива варианти...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Помисли хубаво за М2 ако я харесваш тръгни с нея, но ако не я харесваш не и давай напразни надежди. Само ще я нараниш и ще и е супер гадно

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Това ,ако го го направиш с мацката М1 ,ще си пълен идиот!
    А М3 е бита карта,прекратили сте връзката си ,защото тя има чувства към бившият си ,ами имаш ли време и нерви да изчакаш да го преодолее?Имайки предвид ,че си само утеха..
    М2 е по-сигурният вариант,след като те харесва...излезте и виж какво може да излезе от цялата работа.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Най - добре не се занимавай с нито една от трите. С едната твърдиш, че сте добри приятели и оспорваш това, че между момче и момиче не може да има приятелство, а в следващия ред твърдиш, че искаш да правиш секс с нея. Това ли са твоите представи за приятелството, всъщност? М2: Сам мисля, че можеш да се разбереш с чувствата си. М3: Каквото с нея е било, било. Не те е харесвала, а просто те е използвала като заместител на бившия й приятел. И трите не са вариант, така че се откажи и си търси друга секс-приятелка или гадже.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Бахти формулата честно.
    М1+М2+М3 = -секс (с отрицателен знак, сеш се)
    М1-М2-М3 = минимален шанс за секс (какво като е дащна, къде пише, че пък ти си ѝ по вкуса).
    Във всеки случай, сполучливата ти формула изглежда така:
    -М1-М2-М3=М4...

А ся върви ме разбери, щото и аз се обърках.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Cloud9
    М1 ми е приятелка от детство който казва че няма приятелство между момче и момиче съм готов да споря до живот с него. Значи така с нея сме почти неразделни тя си има приятел но е от дашните ако ме разбирате :Д та искам да правя само секс с нея нищо друго просто секс.
    Хем си готов да спориш,че има приятелство, хем искаш само чук и бег. Говориш като разгонен 13 годишен, който не цени никой. На третата мацка си казал,че я обичаш само след един месец?Искаш ей така секс с някой защото е дащен? Втората не знаеш дали я харесваш?Е ,честно ми кажи, звучи ли ти сериозно?Не им трябваш нито на М1,нито на М2 и М3. Седни малко,помисли,порасни и тогава действай!Не си само ти в тези взаимоотношения.Не е само секса най- важен.Тия момичета не са само буква и цифричка -имат чувства и личен живот.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не прави секс с приятелка, не тръгвай с момиче, което те харесва, но ти него явно НЕ, не се занимавай и с момичета, който не знаят какво искат(М3)
    +1000000000000
    Ако си се разгонил, намери си момиче само за секс. Но без история преди това, без тя да те харесва и без ти нея. Но недей да си разваляш приятелството с М1. Ако се занимаваш с М2, ще я нараниш, а за М3 даже няма смисъл да се хабят думи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си