.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Бих ти казала, че е адски досадно от първия чат да започнат да те заливат с комплименти и да не знаеш кво да кажеш .. освен мерси.. Просто пиши съвсем нормално и не започвай зарибявките от начало...
    Пък и явно не си спечелил интереса на това момиче. Не е болка за умиране. Има и други.. просто бъди маалко по-тактичен и недей да и досаждаш веднага. Щом не иска да ти пише ти нямаш право да и държиш сметка за това..
    а най-тъпото е че тя искаше да й пиша, щото и казах, че е красива в "аска" и тя бързо ми нареди да се разкрия, явно не съм достоен за нея,щото светът е нейн нали?
    Последно редактирано от esreset : 08-25-2012 на 18:23

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от esreset Виж мнението
    а най-тъпото е че тя искаше да й пиша, щото и казах, че е красива в "аска" и тя бързо ми нареди да се разкрия, явно не съм достоен за нея,щото светът е нейн нали?
    аххахахах. Не е проявила интерес и ти автоматично си вадиш изводи, че е лигла, която си е повярвала, че светът се върти около нея, така ли излиза? Желязна логика.
    Явно наистина не умееш да провокираш интерес. Не я питай как е и като цяло не задавай прекалено много въпроси, камоли пък такива, които са сякаш извадени от лексикон . Поздрави я с песен, ако е била на някакво екзотично място - коментирайте го, искай мнението й за нещо, което ти е интересно... Много варианти има. Ако си допаднете, веднага ще си проличи, ако ли не - просто спираш да правиш някакви измъчени опити и здраве да е. Това е по принцип за което и да е момиче, с въпросната е ясно, че няма да потръгне.
    И се опитай да ограничиш онлайн писанията. При добро разиграване на картите можеш да научиш много, но на теб ти трябва жив контакт, за да натрупаш опит.
    Последно редактирано от paradosou : 09-11-2012 на 08:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си