.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Фактите и опитът на другите хора е доказал,че рано или късно,такива връзки умират от самосебе си.Всеки започва нов живот,с нови хора,нова обстановка и т.н.Постепенно спомените от миналото избледняват и остават на един заден план в живота на човек...заедно с чувствата.Интернет комуникациите само ще удължат агонията ви,а ако единият си остане безнадежден романтик и мечтател,още повече ще страда,когато осъзнае,че другият го р преодолял и продължава напред.Моят съвет е,колкото и да ви е трудно,разделете се сега и не поддържайте никакъв контакт известно време.Натовареността в началото ще ви помогне да преминете през най-трудния първоначален етап.А след време,ако се завърнете в родината и се срещнете...животът ще ви покаже дали сте били наистина сродни души.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Постепенно спомените от миналото избледняват и остават на един заден план в живота на човек...заедно с чувствата.Интернет комуникациите само ще удължат агонията ви, а ако единият си остане безнадежден романтик и мечтател,още повече ще страда,когато осъзнае,че другият го р преодолял и продължава напред. Моят съвет е,колкото и да ви е трудно,разделете се сега и не поддържайте никакъв контакт известно време.Натовареността в началото ще ви помогне да преминете през най-трудния първоначален етап.А след време,ако се завърнете в родината и се срещнете...животът ще ви покаже дали сте били наистина сродни души.
    Мисля,че това достатъчно ясно говори само по себе си.Ако тя е "прецаканата",надали раздялата тогава ще е по-безболезнена,нали?И вече казах какво бих направила.И,авторке,имай предвид,че тези "брутални и крайни" думи ти ги казва безнадеждна романтичка като мен.Не ме познаваш и от няколкото ми поста мислиш,че съм коравосърдечна и безчувствена и не отдавам значение толкова на чувствата,но всъщност точно любовта е тази,която е най-ценното чувство за мен и ме прави по-щастлива от всичко останало.Но романтичната и идиличната представа за нещата трябва да свърши там,където започва реалността...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си