.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И това да е, не мисля, че има връзка с женските в живота му. Повечето мъже, ако ще играят игрички, то ще е за да те вкарат в леглото с омайни приказки. Не виждам логика да ти го казва толкова ясно и директно, ако наистина не го мисли.
    Последно редактирано от Violenza : 08-26-2012 на 13:21
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Chacho
    Яко си във филма. Фантазията ти те е вързала и те е завлякла някъде далече от реалността.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами той честно казано не си е имал приятелки ии беше решил първия му секс да бъде с мен. При което решение аз крайно много се изненадах.
    Неопитен и е по-малък от мен с 1 година.. Аз съм на 18, а той октомври прави 17.

Трябва да е доста безчувствен, ако не изпита нещо към мен.. Аз съм му първото момиче.Според мен е изключено да не се привърже до някаква степен, особено септември, като си дойде и вижданията ни зачестят.
    Последно редактирано от bonbonche005 : 08-26-2012 на 13:41

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Май съвсем се обърка вече.Или по-скоро тотално влезе във филма...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005 Виж мнението
    ...дойде,взе ме с колата и след това знаете какво стана..

... той октомври прави 17.
    Ахаммм и какво викаш, без книжка ли кара?
    А аз се хабих да пиша за измислена история... (tmi)

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Има ги доста такива келеши, непълнолетни, каращи без книжка. Пък по селата и паланките тва е бая често срещано.

Авторке, досадна си. Като не приемаш мнения, които не те устройват, за чий си пуснала темата?
    Простичка истина: когато един мъж те иска, ще намери начин как да те спечели. С'а стана ли ти ясно?
    Захаросаните изреченийца, оправданията, разтворените крака - тва е история стара като света.
    Изчукали сте се, усмирили сте си хормоните, не разбирам защо търсиш под вола теле.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ами знам ги от една приятелка, която е израснала с него... Накратко,че баща му е бил комарджия, изтеглил е 100 000 лв да се изплати и се е обесил... Дефакто той, майка му и брат му трябва да изплащат заема.. Другото, което е ,че той не е първа хубост и още в началото като му казах,че имам чувства към него той ми каза " Ти ебаваш ли се с мен?" .. Точно на рождения ми ден щяхме да тръгнем, но заради тази моя ревност всичко се развали.....
    Той знае, че го обичам, знае че бих дала всичко, за да му е добре.. но просто явно е изгубил доверието в хората ...
    Аха, значи не ги знаеш от първа ръка. Няма как да не се съглася, че яко си се филмирала. Да видим ти си на 18, а той на 16(почти 17). Какво очакваш от възможна връзка с този човек? Според мен искаш да си с него от жал. Превърнала си съчувствието към него в любов и едва ли не искаш да го спасиш с любовта си... Друго обяснение за поведението ти не намирам. Поправи ме ако греша и ми обясни, защо греша.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Аха, значи не ги знаеш от първа ръка. Няма как да не се съглася, че яко си се филмирала. Да видим ти си на 18, а той на 16(почти 17). Какво очакваш от възможна връзка с този човек? Според мен искаш да си с него от жал. Превърнала си съчувствието към него в любов и едва ли не искаш да го спасиш с любовта си... Друго обяснение за поведението ти не намирам. Поправи ме ако греша и ми обясни, защо греша.
    Аз го харесвах още преди да разбера какво се е случило, а и дори майка ми ми разказа какво е станало, така че историята си е крайно достоверна...Думата ми е ,че не е от съчувствие.А и не беше нужно всички да се заяждате с мен.. Просто реших да чуя чуждо мнение по въпроса дали си струва или не.....

Град
    Аз го харесвах още преди да разбера какво се е случило, а и дори майка ми ми разказа какво е станало, така че историята си е крайно достоверна...Думата ми е ,че не е от съчувствие.А и не беше нужно всички да се заяждате с мен.. Просто реших да чуя чуждо мнение по въпроса дали си струва или не.....
    Виж аз не се заяждам - казвам ти какво мисля и ти казах, да ме опровергаеш ако греша. Приемам, че го харесваш заради него и не е от жал. Но ти ако погледнеш нещата отстрани мислиш ли, че имаш шанс за връзка с него? Мислиш ли, че ще изтърпиш смачканото му самочувствие (което може и да е поза) и самосъжалението му?
    Пръски мозък се сивеят

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Виж аз не се заяждам - казвам ти какво мисля и ти казах, да ме опровергаеш ако греша. Приемам, че го харесваш заради него и не е от жал. Но ти ако погледнеш нещата отстрани мислиш ли, че имаш шанс за връзка с него? Мислиш ли, че ще изтърпиш смачканото му самочувствие (което може и да е поза) и самосъжалението му?
    Абсолютно на всичко съм готова!Искам този човек да разбере,че не е сам и че има МОМИЧЕ, което го цени такъв, какъвто е и обича неговата същност.

Мега фен Аватара на Chacho
    Проблемите ти не идват от конкретната ситуация, а от тва, че си набиваш глупости в главата. Една от най-големите тъпотии, в които вярваш, е че щом човекът е такъв и такъв (има определен набор от качества и преживявания), а ти си такава и такава (имаш друг набор от качества), то има точно конкретно действие Х, което ще ти гарантира резултата, който търсиш. В случая ни разказваш някви работи за вас двамата и искаш да чуеш какво точно да направиш, за да влезете във връзка. Какъв отговор очакваш, в 10:15 утре да изпиеш чаша мляко и да се задействат причинно-следствените връзки, и събитие по събитие да стигнеш до обвързване? Аре събуди се. Единственото нещо, което можем да коментираме, са характери и светогледи. В случая твоя може да се критикува страшно много, това и правим. По друг начин няма как да изкажем мнение, а от теб зависи дали ще приемеш критиката.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Добре, явно ще кажа край на темата, защото явно няма смисъл да се обсъжда повече.

Град
    Абсолютно на всичко съм готова!Искам този човек да разбере,че не е сам и че има МОМИЧЕ, което го цени такъв, какъвто е и обича неговата същност.
    Бе аз друго исках да ти кажа, застани като страничен наблюдател или се постави на мястото на човек, който те познава. Мислиш ли, че имаш шанс за връзка с него? (според мен вероятността да стигнете до връзка е малка) Хубаво ти си готова на всичко, ами той?
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Слънце,накратко:
    1.От опит глава не боли,
    АКО
    2.Нямаш прекалено големи очаквания = Нямаш прекалено разочарование
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    И ми го е казвал това" Аз искам секс.. не искам връзка"..

Та въпроса ми е дали мога да получа ИСТИНСКА ВРЪЗКА с този човек?
    Не мисля да добавям нищо.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Защо се надяваш и си даваш надежда за нещо, което доста трудно ще се случи?

Казал ти е, че иска само секс и вероятно не си единствената, от която иска и с която го прави. Това със сближаването не винаги се случва. Само на едната страна в повечето случаи, тоест ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си