- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помогнете ми !
Искам да си поръчам тази чанта http://www.sportsdirect.com/golddigg...nch-bag-704138 , но не знам дали е малка или голямаМоля,ако някой знае размери и впечатления нека пише! Трябва ми спешно,но ако може да няма хора,които се заяждат!
Не мога да ти кажа със сигурност,но на мен ми изглежда нормална..смисъл,че не е някаква от тези малките нито пак голяма смисъл като торба нз за какво ти трябва(за дск,излизане..) но според мен става и за двете
На мен ми изглежда голяма ама не знам със сигуност. ;д
Оф...И аз не знам и на мен ми изглежда нормална,но може да са я уголемили за снимкатаЗа училище ми трябва
![]()
Е,ако не стане за училище,ще си я ползваш за излизания.Не е чак толкова скъпа,че да не рискуваш.Както решиш.
И на мен ми изглежда голяма,но пък пише ''lunch bag''..
Радва ме ^^ и е на добра цена : ) И на мене ми изгледа нормална, но пък ако е малка, нищо не губиш. Ще я ползваш за друго : )
Аз пък мисля, че е малка.Но както казаха, дори и да не е голяма не е много скъпа и няма да изгубиш много.![]()
Аз от там съм поръчвала раници. И двете изглеждаха еднакво големи, на една марка, но едната беше малка, а другата нормална :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on