- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ !@№!@$@№$
SHPAIdURmeN Виждаш ли, че с такъв индивид не може да се говори нормалнотози индивид все с нещо ще те провокира
по добре е да не и обръщаме внимание ...
SexWithKillers а колкото до теб първо ще ти кажа, че не ме познаваш така, че не говори неща който не знаеш за мен ! а Другото е, нещо което го повтарям от както е почнала темата ! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА КАКЪВ МЕ МИСЛИТЕ ! КАТО ЩЕТЕ МЕ МИСЛЕТЕ И ЗА ОБРАТЕН...ХИЧ НЕ МЕ Е*Е ВАШЕТО МНЕНИЕ ЗА КАКЪВ МЕ МИСЛИТЕ ! Помолих за съвет какво да направя ... а не за какъв ме мислите нали ? НИКОЙ КОЙТО НЕ МЕ ПОЗНАВА НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ КАКЪВ СЪМ...КАК МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИТЕ НЯКОЙ ЧОВЕК ПО ПИСАНЕТО БЕЗ ДА ГО ПОЗНАВАШ ? ЕМИ ТО И ТИ МИ ПРИЛИЧАШ НА Г*Й ПО ПИСАНЕТО АМА ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ И НИКОЙ НЕ МЕ ПИТА ! ЗАТОВА ГЛЕДАМ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАМ.
О о О! Имаме си бясно куче в стаята! Пуснал си тема - очаквай всякакви мнения и определения - не си пускал тема - живееш си спокойно. Като не ти пука за мнението на другите, защо си я пуснал тая тема бе келеш? Ти дебилен ли си? Проблеми с мозъчната дейност ли имаш? Кажи си ако е така. Като повтаряш през 5 секунди как не ти пука за мнението на другите и в същото време нападаш тея дето не са на твоето - само показваш колко много ти пука всъщност! Ма верно си кретен...
Ти и оня другия дето ше всява мир сте си лика прилика - търкулнало се гърнето та си намерило похлупака - писано е за вас явно...
Едит: разправяш как с другите не се говори, ама ти си баси и инфантилното същество! Ако беше нормален щеше да пренебрегнеш коментарите за които "уж" не ти пука. Ма нее тръгнал си да защитаваш достойнство дето го нямаш!
Най малко пък съм искал мнение от непознати, какъв съм и що съм нали ? Ама вие като искате си пишете, че съм смешен изобщо не ме бърка![]()
SexWithKillers ти на тъп/а ли се правиш или просто си такъв ? НАУЧИ СЕ ДА ЧЕТЕШ ! ТАМ ПИШЕ ЧЕ ИСКАМ СЪВЕТ КАКВО ДА НАПРАВЯ, А НЕ СЪМ ПИТАЛ ДАЛИ СЪМ СМЕШЕН ИЛИ НЕ НАЛИ ? ЗАДАВАШ МИ ТЪПИ ВЪПРОСИ АМА ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ УЧУДВАМ ?
НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ ПРИЕМАМ СЪВЕТИ САМО СВЪРЗАНИ С ТОВА КОЕТО СЪМ ПОПИТАЛ ... ДРУГИ ТЕМИ И ДРУГИ ИЗВОДИ СИ ПРАВЕТЕ НА УМ ! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ! И МИСЛЯ ЧЕ И ДРУГИТЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ
И НЕ не чета какво пишеш защото не ме интересува... единствено чета коментари свързани с това което съм попитал ... и за което благодаря на тези хора ... другите коментари са ми през х*я.
Дам явно си малоумен.... На мене ми капс локваш, че не чета тъпотиите ти... божке божке... Ти си яко тъп човече... Аз ти обяснявам по най-простия и тъп начин като за дебил разбираш ли, като за първокласник ти си дрънкаш едно и също... при положение, че то даже не е вярно... Айде върни се на по-горното ми мнение и се опитай поне малко да вденеш к'во съм ти казал, келеш такъв.
Като не четеш к'во съм ти написал как си направи извода, че съм тъп бе малоумник!? ХАХАХА да ти имам логиката!
Престани да надвишаваш тон
SexWithKillers е прав
На всеки му пука малко или много
Стига си се оправдавал
По-добре някой модератор да заключи темата
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
SexWithKillers,никъде не съм казала,че възприемам поведението му за нормално или че смятам да го насърчавам.Грешно си ме изтълкувал,явно.Характера ми е такъв,че казвам истината с нулеви или минимални обиди и нападки(зависи от случая) и предпочитам да ги спестя и да дам съвет за разрешаване на проблема.
По темата: Хей,хей,авторе по-полека с изказванията де. SexWithKillers има право за някои неща,за други ПО МОЕ МНЕНИЕ малко прекалява.В обобщение хората дотук искаха да ти кажат,че не възприемат за нормално на твоите години да ХАРЕСВАШ момичета,с които не си контактувал реално.Някои се впуснаха в повече нападки и ирония,това си е техен избор.Но изказванията ти на моменти са доста брутални.като цяло,както ти каза горе SexWithKillers,щом си пуснал тема,значи трябва да си готов да чуеш и различни гледни точки и да приемеш в известна степен и различните мнения.Иначе на всеки малко или много му пука,недей да си кривиш душата.Важното е да възприемеш положителната от всяка критика,която отнасяш и да прецениш доколко нещо в нея би било градивно за теб.Но като нападаш като настървено куче,не си правиш добра услуга.Успокой топката и както ти казах аз и няколко други потребители,насочи енергията и действията си към по-полезни и приятни за теб дейности.Целият живот е пред теб,момичетата няма да избягат,но гледай да са реални и да правиш преценката си за тях на базата на реален,а не на виртуален контакт.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
ДОБРЕ ДОБРЕ КАКТО И ДА Е ... ОТ ВЧЕРА СЕ МЪЧА ДА ОБЯСНЯ НЕЩО КОЕТО НИКОЙ НЕ РАЗБИРА ! ПОМОЛИХ ДА ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА И НЕ НАПРАЗНО НАПИСАХ, ЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ МНЕНИЯ ПО ДРУГИ ТЕМИ ! НЕ МЕ БЪРКА ДАЛИ ВЪЗПРИЕМАТ ТОВА ИЛИ НЕ ... ПО ТОЗИ НАЧИН С АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ МИ ПОМАГАТ ... А НЯКОЙ ПОТРЕБИТЕЛИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ОПЯВАТ, ЧЕ СЪМ БИЛ СМЕШЕН ... КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ПОВТОРЯ, ЧЕ ТОВА НЕ МЕ БЪРКА ? ПОПИТАХ КОНКРЕТЕН ВЪПРОС " ДА МИ ДАДЕТЕ СЪВЕТ КАКВО ДА НАПРАВЯ ". НЕ СЪМ ПИТАЛ ДРУГИ ВЪПРОСИ. И НЕ ИСКАМ ДА ОБИЖДАМ НИКОЙ. ИМА ЛИ НЕЩО КОЕТО ОЩЕ НЕ Е СТАНАЛО ЯСНО ? И НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО ! НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ МНЕНИЕТО ВИ, ЧЕ СЪМ БИЛ СМЕШЕН ИЛИ КАКВОТО И ДА Е БИЛО ... НО ПРОСТО НАПИСАХ, ЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ...НЕЗНАМ ЗАЩО НЯКОЙ ХОРА СЕ ЗАСЕГНАХА ...
Такам
1. Не ни капс локвай - не сме на по 70, виждаме си.
2. Кое до сега не беше по темата? Не видях някой да е писал за ядрена физика или как котките се огъват на слънце.
3. Като не ти пука за мнението на другите, защо ги нападаш и обиждаш, а после бягаш като дявол от тамян?
4. Не си искал да обиждаш - ами тогава защо обиждаш, нападаш и се правиш на много велик и интелигентен, като набеждаваш другите, че вършат това, което всъщност ти вършиш?
5. Съвет искаш, хубаво - щях да ти дам съвет ако не бях видял тъпите ти изказвания и "мнения" към тези дето не са на твоето.
6. Вместо да точиш лиги по мацки от клипчета, хвани некой речник или учебник, че като те гледам как пишеш ми иде да си издълбая с лъжица очните ябълки.
7. Ако смяташ да ме нападаш и псуваш като по-горе очаквай същото от мен.
1. Ти може да виждаш и да четеш ...но не всички го правят ... в това се убедих ...
2. Не беше по темата това, че не съм питал дали съм смешен или нещо от този род, мисля, че ще ме разбереш ...
3. Пука ми за мнението на другите, но само по въпроса който съм попитал, а не някакви странични въпроси.
4. Обиждам само хората който и те го правят.
5. Ако не можеш да се изкажеш по темата, по-добре е да замълчиш в случая. Това не се отнася за теб, а за всички които питаш странични неща, за който не са питали.
6. Щом ти идва идва да издълбаеш с лъжица очните ябълки...еми направи го ...какво друго да ти кажа...ако не ти харесва да четеш по този начин, просто не го чети![]()
7. Не.
Повече от половината неща са излишни...
SexWithKillers
Русокоске само не разбрах, защо коментарите да са злобни? Пича нещо се е объркал в живота и му трябва "желязна ръка", че да се свести. Ти така като го галиш с перце какво си мислиш, че ще постигнеш? Един вид му казваш, че е нормално да харесва (по оня начин) момиче, което не е виждал, не познава и общо взето не знае нищо за нея. Това нормално ли е според теб? Само малките деца го правят и някакви жалки индивиди, които не могат да впечатлят момиче в реалния живот. Според мен коментарите изобщо не са злобни - пък и автора явно не е чувал за свобода на словото. Аз са мога да му кажа, че е ебаси тъпия педерас и к'во?
А ТОВА Е НАПЪЛНО ИЗЛИШНО !
Искам конкретни и точни примери КОЕ от горепосоченото в моите цитати и най-вече ЗАЩО смяташ за излишно.Когато даваш конкретни изводи,имай смелостта да дадеш и конкретна аргументация,за да ги защитиш.И не минавай с номера "Не ти дължа обяснения",защото това само би показало липсата ти на каквато и да било мотивация за разрешаване на проблема,което от своя страна,прави темата ти напълно излишна...
Та,чакам...![]()
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Като за начало спри да се връзваш на злобарски коментари,които,всъщност, донякъде са си самата истина.От една страна,съм съгласна,че е смешно,жалко и пр.,но да съдиш другите е най-лесно.А и с коментари от този тип не се стига до разрешаване на проблема,а само до констатирането му.
По темата: Хей,хей,авторе по-полека с изказванията де. SexWithKillers има право за някои неща,за други ПО МОЕ МНЕНИЕ малко прекалява.В обобщение хората дотук искаха да ти кажат,че не възприемат за нормално на твоите години да ХАРЕСВАШ момичета,с които не си контактувал реално.Някои се впуснаха в повече нападки и ирония,това си е техен избор.Но изказванията ти на моменти са доста брутални.като цяло,както ти каза горе SexWithKillers,щом си пуснал тема,значи трябва да си готов да чуеш и различни гледни точки и да приемеш в известна степен и различните мнения.Иначе на всеки малко или много му пука,недей да си кривиш душата.Важното е да възприемеш положителната от всяка критика,която отнасяш и да прецениш доколко нещо в нея би било градивно за теб.Но като нападаш като настървено куче,не си правиш добра услуга.
Това не ми помага с нищо![]()
Това което си го подчертала с по тъмен шрифт НЕ е излишно ... другото което е с по светъл е излишномисля, че точно за това си го подчертала
Не подчертала ги е за естетика и красота... баси... сигурен ли си, че си на 16?
Едит: Рускокоске темата Е излишна. Ако искаше помощ щеше да приеме и "острите" мнения.
Защо ли мисля, че знаеш отговора на този въпрос ?
Хубаво бе, пич. Ние мсе ти тъпи, злобни и т.н. Ми тя като ти помага и ти дава зелена светлина, показва ти края на тунела и т.н. Що я нападаш и нея? Аре обясни ми?
1.Връзването за най-малката дума на някой непознат,показва,че вътрешно си несигурен в себе си,качествата си и нещо в самочувствието ти куца.Да,дотук пак ще кажеш,че няма общо с темата ти.А всъщност има,и то много.Жените не харесват неуверени и несигурни мъже с повече комплекси от тях самите.Това е в твой минус,когато си търсиш приятелка.
2.Не виждам нищо лошо в това да ти кажат,че не намират поведението ти за нормално.Осъзнаването на проблема е първата стъпка към разрешаването му.Различните мнения и гледни точки са точно пътят към осъзнаване на проблема.Когато доста хора,някои по-големи и по-зрели от теб,ти кажат едно и също,трябва малко да се позамислиш дали не са прави.И тук идва втора стъпка-приемане на проблема.А,без да носиш на градивна критика,няма как да стане.
Всичко това е свързано с разрешаването на проблема ти.Но ти не гледаш в по-дълбокия смисъл на думите.Всичко е навързано-променяш нагласите си и разбиранията си,а оттам и се разрешава проблемът ти.Не е като рецепта при доктора-пиеш това и това и след седмица нищо ти няма.Тук се касае за много по-задълбочени неща.
SexWithKillers НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТИ НЕ СХВАЩАШ ЛИ ТОВА КОЕТО ПИСАХ ДО СЕГА ?