.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Русокоске, е да, ще и дойде. Ама поне ще е създала вече познанства и приятелства. От опит ти казвам: огорчено, депресирано момиче, преживяващо тежка раздяла много по-трудно се включва е общи активности, създава връзки и си намира приятели.

Преди гимназията бях точно така. Тъжна, самотна, в гадно настроение. МНОГО трудно си намерих приятели.

На нея и трябва да си създаде там място, да се впише в компания. После раздялата, ако ще наистина да е заради някое българско момиче, ще е една голяма идея по-лесна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Русокоске, е да, ще и дойде. Ама поне ще е създала вече познанства и приятелства. От опит ти казвам: огорчено, депресирано момиче, преживяващо тежка раздяла много по-трудно се включва е общи активности, създава връзки и си намира приятели.

Преди гимназията бях точно така. Тъжна, самотна, в гадно настроение. МНОГО трудно си намерих приятели.

На нея и трябва да си създаде там място, да се впише в компания. После раздялата, ако ще наистина да е заради някое българско момиче, ще е една голяма идея по-лесна.
    Честно казано, никога не съм имала проблеми с вписването в компания. Естествено, никога не съм попадала в такова положение, но ... в гимназията не познавах никой и това даже ме нахъса да се запозная с колкото се може повече нови хора. Поради някаква причина, когато съм съвсем сама, се чувствам по-смела.
    Разбира се, родителите ми винаги са били до мен, но мисля за себе си като за човек, който лесно изгаря мостовете към миналото и започва от начало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си