- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тестове за бременност
И според мен е по-добре аборт, на тези години нито имаш финансова възможност за дете, нито си струва да си прекъсваш образованието и да си прецакаш бъдещето.
Ако имаш 18 години навършени, не е нужно ваще да разбират за аборта, но не го прави на черно!!! Обаче е скъп, към 100 - 150 лева някъде.
И все пак се надявам кръвният тест да излезе отрицателен!!!
1.Това и аз си го помислих,ама някак морално ми идва много далече.Не знам как да го обясня...И да,и парите са си стабилни,ако нямате лични доходи...
2.Искрено се надявам и стискам палци на авторката да е така,ама...Май е по-добре да се настрои психически за по-лошото(в случая,не изобщо),за да не бъде още по-разочарована след това...
ПС:Съжалявам,че бъркам в раната,но само искам да попитам няколко неща за лично уточнение.Първият тест,който си направи е бил някаква неизвестна марка,държала си го около 10 минути вместо 5 и ти е отчел втора бледа черта.Вторият е бил Шуърчек и е бил отрицателен.А третият пак е бил Шуърчек и е бил положителен?И нито един не е правен със сутрешна урина? И последно-цикълът ти е дошъл 4-5 дена след рисковия акт.А нормален ли беше,имаше ли някакви съмнения при вида му?
Съжалявам,че извличам информация на чужд(в случая твой гръб),но мисля,че това е полезна информация,която би помогнала в известна степен и на други млади момичета.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Първия тест го държах около 7-8 минутки. Още на 5тата си имаше черта но толкова бледа, че не знаех дали само аз си я виждам. След малко пак го погледнах и бях сигурна, че я има. Втория тест беше отрицателен, но е възможно да съм капнала по- малко от необходимото. Третият тест отново беше shure chek и го направих сутринта и втората чертичка беше същата като първата. Цикълът ми дoйде, а за вида му ти казах.
Последно редактирано от ekati : 08-26-2012 на 23:44