- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
така с приятеля ми првихме секс без предпазни средства ..той не свърши в мен,но за всеки случай аз на сутринта пих escapelle цикълът трябва да ми дойде на 29,но няма никакви симптоми за това нито болка в гърдите,нито кръста.Почти съм сигурна че нямаше да има проблем и да не бях пила,но от съображение.. да се притеснявам ли ??
първо, защо пи ескапел, като не е свършил в теб...
второ, защо прави секс без гума, като не си достатъчно образована...
все едно да питаш дали може да стане това, дето не може да стане...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ох, човек, знаеш ли кога ти е овулацията, според мен няма шанс. Ако ставаше толкова лесно, ехеее... сега само ще си го разместиш от ескапел-а и има да гризеш нокти и да хвърляш боб кога ще ти дойде
Изчисляваш ли си овулацията,като си тръгнала да правиш секс?Могло е въобще да минеш без тоя боклук Ескапел.И да,притеснявай се-тва хапче адски разбъзиква цикъла.
То и изчисляването на овулацията не е 100% гаранция - понякога и тя се измества, и не е по "график" - точно в такива моменти стават гафовете в някой от случайте![]()
Да се притесняваш от какво? От бременност - не. От страничните ефекти на Ескапел - възможно е
Какво щеше да ти стане ако беше поне прочела тая тема или беше писала в нея? WTF...
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%BD%D0%B8
Escapelle да не ви е бонбонче, което да пиете, когато ви скимне. Да, реално погледнато има вероятност за забременяване от предеякулационна течност на теория, но на практика - шансът е доста, доста минимален. Да беше си изчислила овулацията. И следващия път с презерватив, за да няма подобни въпроси после.
Иначе е нормално да ти закъснее. Escapelle е хормонална бомба за организма ти. Прочети листовката и ще отговориш на въпросите си.
ОБЯВЯВАМ ТЕМАТА ЗА ТЪПА !
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ескапел е хормонална бомба, цикълът може да ти се размести. Като си безотговорна сега си носи последствията.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5