.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Ескапел - спешно ми трявбва отговор на няколко въпроса !

Здравейте! Днес с прятелката ми правихме секс бях с кондом и когато го извадих той беше скъсан а аз бях свършил , но тя веднага като видя кондома се исправи и всичко истече от вагината и имам впредвид , че спермата изтече падна на земята и тя веднага отиде и се изми под душа след 10 минути пишка и след около 30 минути максимум 40 взехме Ескапел и тя го изпи това беше към 15-16 часа и аз преди малко и се обадих и тя ми каза че и се било гадело моля ви ако някои го е ползвал преди да ми каже нормално ли е и какво би последвало и евентуално да и взема ли и други противозачатъчни и т.н

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Може да й се гади не заради Ескапел. Не е чак толкова опасен колкото го изкарват всички. Опасен ще е ако го взима често... ако това й е първото взимане се съмнявам нещо да й стане. И не взимай други неща да се гълта само с химии... Листовката не прочетохте ли? Там трябва да пише всичко.
    nigga stole my bike

Разбира се , че я прочетохме , но просто много я обичам и се притеснявам за това питам и тук. За първи път взима такива неща и също забравих да спомена , че цикъла и свърщи преди 4-5 дена може и по - малко да са , практически какъв е шанса да е забременяла при положение , че почти веднага взе ескапеле и съшто така семенната течност изтече пред очите ни и тя веднага се изми ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от flywithme111 Виж мнението
    и съшто така семенната течност изтече пред очите ни и тя веднага се изми ?
    Моля те, спри да го повтаряш..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на machoka
    Шансът е повече от минимален, считай че няма да стане. Четете листовката и продължавайте спрямо инструкцията и следващият път пОгледни малко какво се случва долу преди да семеизхвърляш.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Оффф НЕ е бременна и вземете да четете другите подобни теми(а то има много) преди да задавате подобни въпроси.
    1.Не може да има симптоми на бременност толкова скоро, най-вероятно от паниката, започва и да си внушава
    2.Пишкането,изтичането, миенето(както и аспирина, мушкатото и др.) не са метод за контрацепция!

Ами не си мисли , че ми е гот да го казвам , притеснен съм и за това съм го повторил отново. Също така не съм казвал , че има симптоми на бременност пределно ясно ми е , че трябва да мине време. Все пак благодаря на всички за бързите отговори

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Гаденето най-вероятно е от хапчето. В листовката го пише като страничен ефект, също и че ако го повърне до няколко часа, трябва да вземе второ. Не се притеснявай, щом е пила ескапел. И си проверявай редовно кондома, особено преди да свършиш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Гаденето най-вероятно е от хапчето. В листовката го пише като страничен ефект, също и че ако го повърне до няколко часа, трябва да вземе второ. Не се притеснявай, щом е пила ескапел. И си проверявай редовно кондома, особено преди да свършиш.
    +1
    Ако е повърнала да изпие още един ескапел, ако не е да се сдържа да не повърне, за да не се налага да пие 2ро хапе.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еха какъв късмет , 2ма модератори и 1 админ да пишат в темата ти

Тааа... към автора:
    Кажи на приятелката ти да спре да се притеснява и се успокойте и двамата. След като вече е пила Ескапел ,значи няма нищо страшно. Да си прочете листовката отново ,ако случайно е пропуснала нещо,щом и се гади това може да е страничен ефект от хапчето или просто от притеснение.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Ако е повърнала да изпие още един ескапел, ако не е да се сдържа да не повърне, за да не се налага да пие 2ро хапе.
    Ти сериозно ли?
    омг
    забелязала съм, че във всички такива теми съветваш мацките да си правят тестове за бременност. Сега да се пие второ такова сатанинско хапче?!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Това го пише в листовката.

Мерси за адекватните отговори оценявам помоща ви. Само последно да попитам ако сега през ноща повърне късно ли ще е ако утре вземе 2ро хапче.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Това.

П.С Никакво 2-ро хапче.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от flywithme111 Виж мнението
    Мерси за адекватните отговори оценявам помоща ви. Само последно да попитам ако сега през ноща повърне късно ли ще е ако утре вземе 2ро хапче.
    Попринцип в листовката пише ако повърне 3 часа след приема на хапчето, така че не мисля, че е е нужно да пие 2ро хапче, ако през ноща повърне, но по-добре да се опита да се сдържи от повръщането.
    Щтрудел сатнинско или не, понякога по-добре него отколкото бебе, за което ни имат години, ни финансите.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Моля те, спри да го повтаряш..
    Щруделче, гадничко ли ти става от спермата... та ТЯ дарява живот!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Как така, ако си свършил В нея, спермата ще изтече, не ми става ясно? Добре сте направили, че сте взели Eскапел. Възможно й е да й се гади от нещо друго, не от това. Ако се съмнява за симптоми за бременност, няма как да се появят толкова рано.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    ама кажи ся честно ... изтече ли ... ти поразрови ли нещо да не е останало ...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Как така, ако си свършил В нея, спермата ще изтече, не ми става ясно?
    А къде да отиде според теб?

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Гади и се от страх, притеснение .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си