- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел - спешно ми трявбва отговор на няколко въпроса !
Здравейте! Днес с прятелката ми правихме секс бях с кондом и когато го извадих той беше скъсан а аз бях свършил , но тя веднага като видя кондома се исправи и всичко истече от вагината и имам впредвид , че спермата изтече падна на земята и тя веднага отиде и се изми под душа след 10 минути пишка и след около 30 минути максимум 40 взехме Ескапел и тя го изпи това беше към 15-16 часа и аз преди малко и се обадих и тя ми каза че и се било гадело моля ви ако някои го е ползвал преди да ми каже нормално ли е и какво би последвало и евентуално да и взема ли и други противозачатъчни и т.н
Може да й се гади не заради Ескапел. Не е чак толкова опасен колкото го изкарват всички. Опасен ще е ако го взима често... ако това й е първото взимане се съмнявам нещо да й стане. И не взимай други неща да се гълта само с химии... Листовката не прочетохте ли? Там трябва да пише всичко.
nigga stole my bike
Разбира се , че я прочетохме , но просто много я обичам и се притеснявам за това питам и тук. За първи път взима такива неща и също забравих да спомена , че цикъла и свърщи преди 4-5 дена може и по - малко да са , практически какъв е шанса да е забременяла при положение , че почти веднага взе ескапеле и съшто така семенната течност изтече пред очите ни и тя веднага се изми ?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Шансът е повече от минимален, считай че няма да стане. Четете листовката и продължавайте спрямо инструкцията и следващият път пОгледни малко какво се случва долу преди да семеизхвърляш.
Оффф НЕ е бременна и вземете да четете другите подобни теми(а то има много) преди да задавате подобни въпроси.
1.Не може да има симптоми на бременност толкова скоро, най-вероятно от паниката, започва и да си внушава
2.Пишкането,изтичането, миенето(както и аспирина, мушкатото и др.) не са метод за контрацепция!
Ами не си мисли , че ми е гот да го казвам , притеснен съм и за това съм го повторил отново. Също така не съм казвал , че има симптоми на бременност пределно ясно ми е , че трябва да мине време. Все пак благодаря на всички за бързите отговори![]()
Гаденето най-вероятно е от хапчето. В листовката го пише като страничен ефект, също и че ако го повърне до няколко часа, трябва да вземе второ. Не се притеснявай, щом е пила ескапел. И си проверявай редовно кондома, особено преди да свършиш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Еха какъв късмет , 2ма модератори и 1 админ да пишат в темата ти
Тааа... към автора:
Кажи на приятелката ти да спре да се притеснява и се успокойте и двамата. След като вече е пила Ескапел ,значи няма нищо страшно. Да си прочете листовката отново ,ако случайно е пропуснала нещо,щом и се гади това може да е страничен ефект от хапчето или просто от притеснение.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това го пише в листовката.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мерси за адекватните отговори оценявам помоща ви.Само последно да попитам ако сега през ноща повърне късно ли ще е ако утре вземе 2ро хапче.
Попринцип в листовката пише ако повърне 3 часа след приема на хапчето, така че не мисля, че е е нужно да пие 2ро хапче, ако през ноща повърне, но по-добре да се опита да се сдържи от повръщането.
Щтрудел сатнинско или не, понякога по-добре него отколкото бебе, за което ни имат години, ни финансите.
Как така, ако си свършил В нея, спермата ще изтече, не ми става ясно? Добре сте направили, че сте взели Eскапел. Възможно й е да й се гади от нещо друго, не от това. Ако се съмнява за симптоми за бременност, няма как да се появят толкова рано.
ама кажи ся честно ... изтече ли ... ти поразрови ли нещо да не е останало ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim