.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Hybrid View

Да, все едно виждам всичко преди да стане. Колкото и смахнато да звучи. Казвам си с това момиче и да почна връзка поради еди каква си причина ще се разделим и ще сме нещастни и двамата. Ми за кво да я почвам връзката тогава и т.н. И знам, че е излишно да гледам толкова напред във времето, но не мога да се контролирам. Просто мисля прекалено задълбочено. По принцип за всичко мисля така, но тук ми прави много лоша услуга това ми качество.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Just.a.Man Виж мнението
    Да, все едно виждам всичко преди да стане. Колкото и смахнато да звучи. Казвам си с това момиче и да почна връзка поради еди каква си причина ще се разделим и ще сме нещастни и двамата. Ми за кво да я почвам връзката тогава и т.н. И знам, че е излишно да гледам толкова напред във времето, но не мога да се контролирам. Просто мисля прекалено задълбочено. По принцип за всичко мисля така, но тук ми прави много лоша услуга това ми качество.
    Това беше и моя грешка преди.Виждах края, още много преди някое начало и съответно това прекратяваше всички опити и т.н.Веднъж просто излязох без тази нагласа, пуснах се по течението с момче, за което не препдолагах, че ще бъде моето момче и вече 6 месеца сме заедно.Просто, много мислиш нещата и сам си поставяш спирачките.Пусни се, опитай - не знаеш после какво ще се случи.Може всичко това да те направи щастлив, може и разочарован да бъдеш, но разочарования много.Умееш ли да видиш само хубавото, ще бъдещ щастлив.Опитай, не боли(поне не толкова непоносимо).
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си