.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Може ли фитнеса да ми спре или забави ръстежа?

Здравейте, значи аз съм на 14 и ходя на фитнес от 2 месеца.Ходя 5 дена в седмицата, и 2 почивам.Има ли шанс нещо да ми повлияе на ръстежа? (избягвам упражненията като мъртва тяга ,Клек и Лег перса) Висок съм 1.60-61.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    не може
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Шумен
    Не, не ти забавя растежа.
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

Цитирай Първоначално написано от Marrssi Виж мнението
    почивам.Има ли шанс нещо да ми повлияе на рАстежа?
    да, но не отрицателно.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    И аз се интересувам има ли някъв шанс, щото тва лято мисля, че не съм дръпнал, а всяко лято раста, дори едно съм стигал с до 13-15см нагоре... А нали тва лято почнах да тренирам смесено фитнес и стрийт фитнес... И се притеснявам, че от бицепсовото сгъване /при фитнес тренировките ми/ или нещо друго може да ми забавя, нали да не раста на височина бързо... Или да спира това, което ми се пада да дръпна.. Просто питам, щото най-много 2-3 санта да съм качил и то в началото на лятото...
    Последно редактирано от bReAk3R : 08-29-2012 на 11:07
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    И аз се интересувам има ли някъв шанс, щото тва лято мисля, че не съм дръпнал, а всяко лято раста, дори едно съм стигал с до 13-15см нагоре... А нали тва лято почнах да тренирам смесено фитнес и стрийт фитнес... И се притеснявам, че от бицепсовото сгъване /при фитнес тренировките ми/ или нещо друго може да ми забавя, нали да не раста на височина бързо... Или да спира това, което ми се пада да дръпна.. Просто питам, щото най-много 2-3 санта да съм качил и то в началото на лятото...
    Не можеш винаги да растеж като гъба. Просто след време започваш да растеж по-бавно . Фитнеса няма вина.

Голям фен Аватара на explosion_
    Да, ще ти спре растежа. Никога няма да пораснеш.

Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от BlowMeAway1 Виж мнението
    Не можеш винаги да растеж като гъба. Просто след време започваш да растеж по-бавно . Фитнеса няма вина.
    Хубу, ма на мен ся ми е времето да раста ;д в 4 за 5ти клас бяха тия 15 санта нагоре... Поне доколкото помня... 5 за 6 клас дръпнах към 10 санта или малко по малко от 10.. И т.н. и сега съм 1,70 от 1,66 ли, незнам. Дано наистина не е от фитнеса и продължа да раста, хах

след 16 години по-скоро не очаквай да пораснеш кой знае колко ..

Град
    DirtyLand
    Мъжа расте на височина до 19г, до колкото помня o_O Кой знае кво няма, но ще има нещо все пак надявам се..

Град
    Шумен
    Мъжа расте на височина до 19г, до колкото помня o_O Кой знае кво няма, но ще има нещо все пак надявам се..
    Да, ще има още, но ще е по-бавно Нищо повече

Цитирай Първоначално написано от BlowMeAway1 Виж мнението
    Да, ще има още, но ще е по-бавно Нищо повече
    именно

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Разбира се, че може, ще си останеш метър и шестдесет. РАСТЕЖ се пише с А също така.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Писна ми, всеки казва различно :@

Град
    DirtyLand
    Като не долавяш сърказма, как няма да си мислиш, че всеки наистина твърди различното...

Човека така го каза че направо... за това не разбрах.По на горе казва че не може, ся че може...

Град
    DirtyLand
    Ами и аз се притеснявах, отдавна съм разбрал, че няма кво да ми стане, ама ся тука за всеки случай се намесвам да питам и за мен.. Та в крайна сметка няма опасност.

Колко си бил висок когато си тръгнал на фитнес ?

Град
    DirtyLand
    Ами честно казано аз почнах с фитнес At home и после се зарибих по стрийт фитнес и секи ден ходих (ходя) в едно дворче с успоредки, лостове и пейки и си тренирам, а като пропусна навън, замествам с фитнеса в нас (имам си стая, която е фитнес). Почнах май месец, бях 1,66 или 1,67, ся вече май имам 1,70... Надявам се да ги имам де. Но тогава беше още учебната година и ни мериха от даскалото там килограми, ръст, активна мускулна маса и т.н. и ме премериха 1,66. А сега силно се надявам да имам и 70, даже ще се премеря утре да има сигурност.

Ами честно казано аз почнах с фитнес At home и после се зарибих по стрийт фитнес и секи ден ходих (ходя) в едно дворче с успоредки, лостове и пейки и си тренирам, а като пропусна навън, замествам с фитнеса в нас (имам си стая, която е фитнес). Почнах май месец, бях 1,66 или 1,67, ся вече май имам 1,70... Надявам се да ги имам де. Но тогава беше още учебната година и ни мериха от даскалото там килограми, ръст, активна мускулна маса и т.н. и ме премериха 1,66. А сега силно се надявам да имам и 70, даже ще се премеря утре да има сигурност.
    Незнам, аз мисля че за мойто години съм си много нисък, след 3-4 месеца правя 14

Град
    DirtyLand
    Всеки се развива различно, пък и нищо не ти пречи да го компенсираш с мускули. До височината, някои като по-малки растат, и по-рано спират, други по-късно почват да растат и по-късно и спират.. Спокойно, няма да си останеш 1,60 завинаги, повярвай ми ;D

Всеки се развива различно, пък и нищо не ти пречи да го компенсираш с мускули. До височината, някои като по-малки растат, и по-рано спират, други по-късно почват да растат и по-късно и спират.. Спокойно, няма да си останеш 1,60 завинаги, повярвай ми ;D
    Дори и да е така, аз затова питах за фитнеса дали пречи, щото несикам да си остана 1.60

Град
    DirtyLand
    Все пак внимавай кво правиш с тежестите. Държейки тежест в теб, прави упражненията изправен. И няма да има проблеми..

Все пак внимавай кво правиш с тежестите. Държейки тежест в теб, прави упражненията изправен. И няма да има проблеми..
    Еми аз по-отгоре бях написал че мъртва тяга, Клек и Лег перса не ги правя

Град
    DirtyLand
    Прочетох, ама все пак да ти кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си