.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122

Тема: ЛУД!!!!

Цитирай Първоначално написано от UltraBlue Виж мнението
    Спокойно ще го оправиме след няколко дена тоя..3-4 човека с палки и е готов...за пирогов хаха : )
    Мило .. не искам ... да се занимаваш .. с тоя психопат ..

Господарите вече не са на екран , а ще ги върнат някъде през септември ето контакт за БиТиВи , според мен те са най-гледани ----> http://www.btv.bg/contacts/ , надявам се да съм помогнала..

Град
    Шумен
    Задържат ги, но много често няма места в лудниците и ги пускат отново, а това че са опасни не ги е еня. Вземи си спрей НАТО. Помага много в разни случаи, може включително и бокс. Знам че саморазправата не е решение, но е по-добре така от колкото пребита.
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

Към авторката: Никога, никога, НИКОГА не спирай мъж тръгнал на бой! Така унижаваш и двама ви, особено него.
    Zdraveity, kazwam sa Myumyun, priqtno mi i da sa zapoznaim!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Мен пък неска един ме нападна в гръб докато се прибирах Саморазправата не била решение хах.И кво трябваше да пискам ли,мда бе.Изритах го между краката,праснах го по глевата с чантата ми (колекционирам камъни и е пълна с такива) и си подпалих кеца към вкъщи.И се чудя сега откъде мога да си взема някакъв хубав лютив спреи или да си ползвам дезодоранта и запалката ?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Мен пък неска един ме нападна в гръб докато се прибирах Саморазправата не била решение хах.И кво трябваше да пискам ли,мда бе.Изритах го между краката,праснах го по глевата с чантата ми (колекционирам камъни и е пълна с такива) и си подпалих кеца към вкъщи.И се чудя сега откъде мога да си взема някакъв хубав лютив спреи или да си ползвам дезодоранта и запалката ?
    Ужас.. мен много ме е страх от такива приятелят ми ми каза че се продават в въоръжени магазина около 7-8лв някъде не знам точно.Но и аз мисля да си взема но искам такъв където й да го пръсна да му стане нещо а не само в очите.. мисля че се казва нервопаралитичен спрей не знам точно ..

Цитирай Първоначално написано от UltrasGirl Виж мнението
    Ужас.. мен много ме е страх от такива приятелят ми ми каза че се продават в въоръжени магазина около 7-8лв някъде не знам точно.Но и аз мисля да си взема но искам такъв където й да го пръсна да му стане нещо а не само в очите.. мисля че се казва нервопаралитичен спрей не знам точно ..
    Оръжеен магазин а не въоражен и нервно-парализиращ а не нервопаралитичен :d

Добрее деееееееееееееееееееееее !!!!!!!

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    В този момент има нужда от ония ге*чета, дето са пребили до смърт пенсионер, трябва да го хванат и тоя
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    В този момент има нужда от ония ге*чета, дето са пребили до смърт пенсионер, трябва да го хванат и тоя
    С бая грешна информация си

Иначе съм напрао леш на въоражените магазини и нервно*кво беше?! паралитичен?* спрей
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    DirtyLand
    Що, да не са ги хванали, или кво ? :Д Кво да направя, гледах само 1 клип o_O ;D
    Въоражени магазини вика и оня пич я бъзика

Как ше са го пребили до смърт, тва значи да умре там тоа пенсионер, те го бутнаха, вкараха му 2 тупалки и тоа тръгна да се изправя и тия избегаха.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Убий го ти.
    ако бях там,ЩЯХ

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ако бях там,ЩЯХ
    О да знаеме ви вас 13 годишните, дето така говорят, ма кат го видят ше се насерат.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    да но не знаеш мен

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В нета всеки е страшен психопат.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ако бях там,ЩЯХ
    Еми ела в Люлин и го убий Ти : ) !

С бая грешна информация си

Иначе съм напрао леш на въоражените магазини и нервно*кво беше?! паралитичен?* спрей
    Що, да не са ги хванали, или кво ? :Д Кво да направя, гледах само 1 клип o_O ;D
    Въоражени магазини вика и оня пич я бъзика
    Стига ме бъзикахте дееее ... еййй :х ,... !

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Нервно Паралитичен - спрей,газ - или там каквото желаеш
    Не парализиращ в грешка си , и ти го казвам щото имах газов пистолет , с нервно-паралитични-патрони

Ако си купуваш такъв спрей , гледай да е от тия , който са струйни(пръска на струя а не в газообразно състояние) , защото ако ползваш аерозолен в ветровито време , ефекта ще е както за нападателя така и за жертвата ..

Нервно-паралитичните-спрейове са забранени , щото е опасно , има алергични хора , не става някоя пикла да пръска за щяло и не щяло , ще хване да утрепе някой , даже не знам защо, но патроните не са забранени .

Повечето спрейове , който ще намериш по "Въоражените" магазини ,
    са на базата на екстракт от люти чушки а.k.a Лютив Спрей ,
    ако искаш нервно-паралитичен ще трябва да си го вземеш на черно , щото както вече казах са забранени , но ако ще си взимаш гледай да е с следното вещество S25 .
    И вече , ако искаш нещо хипер силно , гледай вътре да има някой от пепередил бензолатите или диетиламидолизергинатите, но при тях е задължителна употреба на противогаз.

Збележка**

Лютивият (чушков) спрей , работи 100 % на всякакви хора, било ти пияни , дрогирани и т.н
    Този с s25 , може да не повали пиян или друсалка ,но ако има от горе споменатите вещества, и те ще паднат като чувал с картофи.

Надявам се съм помогнал!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-30-2012 на 09:35
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Meн гугле ме поправя като напиша нервнопаралитичен спрей, ма може и да си прав

Написах нервно-парализиращ,защото преди време имах спрей на който пишеше така на български..явно е бил менте,ако това не е точното име както ти казваш.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Иронията е,че изобщо не ти е пукало какво е правил,докато не е започнал да създава проблеми на самата теб..Ако има документ,че е невменяем,би трябвало да е психиатрична клиника или нещо от сорта.Направете нещо като събрание на живеещите в блока и поддайте жалба.Другият вариант е да се стигне до саморазправа,но най-вероятно само ще си навлечете проблеми...
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Иронията е,че изобщо не ти е пукало какво е правил,докато не е започнал да създава проблеми на самата теб..
    Tи откри топлата вода хахахах. Много луди из България не са ми направили нищо на мене, това е и причината аз да не съм им направил нищо, никой нема да тръгне да бие луди просто е така lol

Град
    DirtyLand
    Как ше са го пребили до смърт, тва значи да умре там тоа пенсионер, те го бутнаха, вкараха му 2 тупалки и тоа тръгна да се изправя и тия избегаха.
    Оле да, е ся търсих в нета да ти покажа в коя тъпа статия пишеше "до смърт", ама те са го редактирали заглавието още на следващия ден от събитието. Ако не вярваш, че го е пишело и си мислиш, че се оправдавам, статията беше от някви малки и сигурно затва са го изтърсили ;/
    Последно редактирано от bReAk3R : 08-30-2012 на 12:40

Оле да, е ся търсих в нета да ти покажа в коя тъпа статия пишеше "до смърт", ама те са го редактирали заглавието още на следващия ден от събитието. Ако не вярваш, че го е пишело и си мислиш, че се оправдавам, статията беше от някви малки и сигурно затва са го изтърсили ;/
    Дишай...! Спокойно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си