.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как бихте постъпили на мое място?

Имам си приятел от 9 месеца..9-те най- прекрасни месеца от живота ми .Никога не съм се чувствала по-щастлива.Преди известно време се запознах с едно момче,който изпитва чувства към мен.Обяснила съм му,че между нас никога няма да се получи,че мога да му дам единствено приятелството му и нищо повече и той беше съгласен.Говорихме си,излизали сме доста често-сами и в присъствието на други хора и той се държеше с мен само като приятел,никога не е показвал,че още изпитва симпатии към мен.За последните 2 месеца,започнах да му се доверявам много,чувствах го много близък,знаех,че ако му споделя нещо,че ме разбере напълно и ще ми даде съвет...
    Но през последната седмица започна да се променя...Говори ми как той е човекът за мен,че ме обича и че няма да се спре докато не бъда негова,че аз съм ''личното му слънце,и жадува за целувките и прегръдките ми''.Обясних му отново,че съм влюбена и никога няма да направя нещо,за да нараня приятеля ми,а и не изпитвам никакви чувства към него,но той продължава.....започна да се опитва по-всякакъв начин да ме раздели с приятеля ми.Говори ми как той не е за мен,че може да ми предложи много повече,настройва ме срещу него..Естествено,нищо от това,което може да ми каже ще промени нещата..Даже приятеля ми се опита да поговори с него,но в крайна сметка не постигна голям ефект.
    Не знам какво повече да направя,очевидно думите ми не му влияят,не може да си избие от главата,че няма НИКОГА да бъда с него.Не искам да го губя като приятел,но не мога да понасям постоянните му интриги.
    Въпросът ми е как да му дам окончателно да разбере,че няма да бъда с него,но все пак да го запазя като приятел?

Отблъсквайй го повече и така

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сама си си виновна. Защо, по дяволите, се сближаваш толкова с човек, който ясно ти е показал симпатиите си. Това, което ти наричаш приятелство, той е възприемал като намеци, че може да има нещо между вас.

Сега ти остава само да прекратиш всякакви контакти с него, давайки му да разбере, че наистина стоиш зад думите си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Сама си си виновна. Защо, по дяволите, се сближаваш толкова с човек, който ясно ти е показал симпатиите си. Това, което ти наричаш приятелство, той е възприемал като намеци, че може да има нещо между вас.

Сега ти остава само да прекратиш всякакви контакти с него, давайки му да разбере, че наистина стоиш зад думите си.
    +1 Напълно съм съгласна.А колкото до горното мение-колкото повече го отблъскваш,толкова повече ще ти досажда.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Julliee Виж мнението
    Въпросът ми е как да му дам окончателно да разбере,че няма да бъда с него,но все пак да го запазя като приятел?
    Нямаш такава опция.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Спри да общуваш с него.
    Още от самото начало, е трябвало да стоиш далеч от него. Мисля, че ти е ясно, че не може да има приятелство между двама души, ако единия изпитва чувства към другия.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Обичаш си момчето,но не е лошо и да си имаш домашна животинка на каишка.Когато го привикаш-все ще дойде...
    Нормално е на другото момче да му писне и да си иска своето.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Обичаш си момчето,но не е лошо и да си имаш домашна животинка на каишка.Когато го привикаш-все ще дойде...
    Нормално е на другото момче да му писне и да си иска своето.
    Никога не съм го имала като ''домашна животинка''....Ако не можеш да дадеш компетентно мнение,по-добре не давай такова изобщо

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Julliee Виж мнението
    Никога не съм го имала като ''домашна животинка''....Ако не можеш да дадеш компетентно мнение,по-добре не давай такова изобщо
    Успокой се. В думите му има доста истина. От това, което си написала излиза точно така - хубаво ти е с това момче, искаш да го имаш на разположение "като приятел", макар да знаеш много добре какви чувства изпитва той към теб. Но не те интересува, защото на теб ти е комфортно с него.
    Ако имаше малко повече доблест в себе си, щеше да скъсаш всякаква връзка с него и да спреш да го тормозиш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    <3
    Мф, не искам да казвам голяма дума, но ти си си виновна ебаси. Знаеш, че те е харесвал, защото каза, че в началото си му казала, че не може да има нищо между вас, което значи, че е ставало на въпрос, че не те приема просто като приятел и въпреки това си излизала с него. Явно си се държала мило и си е помислил човека, че щом 'те разбира и може да прочете мислите ти и да вникне в душата ти', може да му се отвори парашута. Аз с хора, които знам, че ме харесват НЕ излизам. Едно, че ако не съм свободнО е кофти, второ, че ми е досадно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Офффффф все мислите някви страшно сложни любовни афери.От мухата прави тиранозавър Рекс. :Д

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Няма вариант в който да го запазиш като приятел.
    Някога и аз вярвах в максимата "да бъдем просто приятели" , но повярвай от личен опит ти казвам
    приятелство в което са намесени чувства - не е приятелство.
    Прекрати взаимоотношенията си с него, ако държиш на връзката си.
    Иначе по този начин, нараняваш и двамата.
    Не вярвам той да е единственият "приятел", когото имаш.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Щом си му казала директно, че няма никакъв шанс, а той продължава да се пробва, то просто трябва да спреш всякакъв контакт с него. След като ясен отказ от твоя страна не го е отказал нито пък разговорът с приятеля ти, то със сигурност няма намерение да се кротне. Не искаш да го губиш, но според мен друг вариант няма.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Colouring
    Наистина няма как хем да го отблъснеш от себе си, хем да си останете приятели. След всичко, което се е случило, то нямаш друга възможност, освен да го разкараш. А и не мисля, че искаш в приятелския ти кръг да има човек, който се опитва да те раздели с гаджето ти.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И за какво ти е подобен приятел? Лицемерно е. Цялото ти поведение към него си е лицемерно. Знаела си, че има чувства и си го заблудила, като си го допуснала толкова близо до себе си.
    Остави момчето на мира, не го занимавай повече - очевидно е, че той не иска само приятелството ти!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Няма как хем да ти е приятел,хем да не ти създава проблеми,адски егоистично е да го искаш.Единствената причина от самото начало че ти е станал приятел е че се сближите,което ти не си трябвала да позволяваш.Късаш връзки с него.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ами ти си му обяснила директно, а той продължава.
    Спри всякакъв контакт с него.
    Избягвай го
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Friendzoned...

Кажи на гаджето си да го пребие като куче.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Спри да общуваш с него.
    Още от самото начало, е трябвало да стоиш далеч от него. Мисля, че ти е ясно, че не може да има приятелство между двама души, ако единия изпитва чувства към другия.
    хмм не е такаа .. влюбен съм в едно момиче от супер много време и с нея сме супер добри приятели при положение, че тя знае, че обичамм ром пом поммм

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Казаха ти го всички преди мен,ама аз да повторя - прекратяваш отношенията с него и спираш да му даваш напразни надежди.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Friendzoned...

Кажи на гаджето си да го пребие като куче.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Блокирай го от където можеш, изтрий му номера .. не го търси по никакъв повод/причина. Пълен игнор.
    Ако продължи, нека гаджето ти да се намеси ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Блокирай го от където можеш, изтрий му номера .. не го търси по никакъв повод/причина. Пълен игнор.
    Ако продължи, нека гаджето ти да се намеси ..
    То май така ще стане накрая,не мога да удовлетворя всички,а е логично,че ще избера приятеля ми пред тоя.Писна ми вече да ми се намила от двете страни да разкарам другия,вчера за малко не се стигна и до бой.Другия като не е разбрал,че няма да му предложа нищо повече,го разкарвам и това е.
    Благодаря на всички за отговорите

Ами там е грешката ти-че си останала приятелка с него, поне според мен,зависи много от характеритв... но явно е било грешка.Все пак е влюбен в теб и това се е очаквало да стане рано или късно, нормално е да иска да си негова, като те вижда всеки ден (примерно) ... Как бих постъпила ? Ще си бъда с приятеля ми (който дано не е наивен и не се поддаде на интриги) и бих приключила всякакви отношения с човека, създаващ интриги.. !

Супер фен Аватара на someonerandom
    Е затова постоянно ви се чудим на женското мислене.Очвидно е,че човекът има повече от приятелски чувства към теб,продължава да ти се бута,ти излизаш с него уж приятелски,въпреки че знаеш,че приятелството за него не е достатъчно и че се надява на нещо повече,и накрая се изненадвате,когато въпросното момче поиска въпросното нещо повече,и обяснявате как всички сме били еднакви.упорито отказвайки да проумеете,че когато някой има чувства към вас,няма какс един разговор да се откаже и да станете best дружки for life.
    П.С:Пийнал съм,извинявам се за всякакви допуснати грешки в поста
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си