- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Посвещавам тази тема на
копелето, което реши в 8 сутринта с флекс да реже някаква ламарина и после да праска с чука. Да го питаш за кво му е. Тва пенсионерите са най-несъобразителното племе, дано им намалят още пенсиите и да си заминават от глад по-набързоРеших да изляза и да го наредя едно хубаво, ама нали съм добро момче и се сдържах, пък и то да спориш с пенсионер е все едно да спориш с радиото, така че няма особен смисъл.
е хайде стига де,тва не е хубаво така да говориш за всички възрастни..говори си за определения
има доста дето света им е крив, да,
ама има някви бахти пичозните дядовци и бабки ;3
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
А ти защо в 8 часа още спиш ?![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
и ти ще стигнеш до пенсия и ще те питам тогаваиначе дам.. някой път са доста забавни и доста бързо могат да те ядосат
кво ще ме питаш аз ще съм съвсем различен пенсионер, тея им дай само да се оплакват и да говорят кво било през комунизма и това е
нда.. всеки вика, че като порасне ще е готин и като е на 60 тия на 15 направо ще ги дрънчат отвсякъде.. пак ще сме досадните пенсионери ... а и нда.. ако мислиш,че няма да е повече от 50 хич не си мисли че ще си пенсионер
е аз предпочитам да умра до 50 годинипосле става скучно и само дето дишаш
На село като ходих последния път и майка ми ме чакаше в кафенето на центъра и беше седнала с един дядка дето й е бил учител по физическо. Ба, като седнах и тоя като почна да ми обяснява някви пълни шитове как е трябвало не знам си кво си и не знам си що си. Не знам защо си мислят тия старци, че сме някви тъпаци. Все пак живеем в нови времена, а не сме още във времето на Бай ти Тошо... И ми обяснява, че трябвало да уважавам родителите си и т.н., все едно не знам еба ти.. Много ме дразнят някви такива дядки. -.- Уж да ти налеят акъл, а товарят супер много и всъщност нищо не казват.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Лежах и слушах музика на слушалки![]()
![]()
От рода на http://www.youtube.com/watch?v=yillM...eature=related
Някви такива ;дд
някви такива и след това да не следва криско, 100 кила :Д
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\