- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко помощ ??
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
ако наскоро си навършил 17 изчукай я едно хубаво![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Баце недей го прави.няма как да се спасиш ако тая каже че си я изнасилил дори да запишеш че е съгласила и т.н тя няма право на избор тя е непълнолетна! все още е под както се вика закрилата на държавата тоест....абе дълго е ся няма ти чета закони параграфи а-у недей!!!!!!!!!!!!!!!!!
Е то УЖ естествено ама не ви знам жените що сте толкоз луди как аиде тя е имала 8 приятела ама то едни приятели по 1 седмица :х и намерила ме уникален съм бил наи хубавия така нататак. ама да се самоубива заради мен това вече направо като го чуя да ми го каже и ми идва :@;@=П@п @Ш@:Л да изпочупя всичко пред мен да ми говори такива простотии. ама щом го казва на дали ще ме лъже.
бАЦЕЕЕИИ бацеее УЖ ще имам в тела че е казала че иска да го прави с мен абе тоя свят вече какво да очакваш.. как 13 годишна 3-ки ще прави с 20 годишни абе в тоя форум има такива извратеняци/чки. Няма на баща ми приятелката е прокурорка ще я поразпитам и нея да видим шо ке каже ?мерси направо се накефих как ми отговори и ме зарадва (у)
Troll or very stupid и дори не е забавно.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
O, Rly я прочети ми моля ?
Раздел VIII.
Разврат
[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 149. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., доп. - ДВ, бр. 27 от 2009 г.) Когато блудството е извършено чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното състояние на пострадалия или чрез привеждането му в такова състояние или чрез използване на положение на зависимост или надзор, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Когато деянието по предходните алинеи е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода от три до десет години.
(4) (Нова - ДВ, бр. 107 от 1996 г.) За блудство наказанието е лишаване от свобода от три до петнадесет години:
1. ако е извършено от две или повече лица.
2. (отм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.)
3. (отм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.)
4. (отм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.)
(5) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) За блудство наказанието е лишаване от свобода от пет до двадесет години:
1. ако е блудствано с две или повече малолетни лица;
2. ако е причинена тежка телесна повреда или е последвал опит за самоубийство;
3. ако представлява опасен рецидив;
4. (нова - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) ако представлява особено тежък случай.
л. 150. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г., изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., предишен текст на чл. 150, изм. и доп. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние или чрез използване на положение на зависимост или надзор, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години.
(2) (Нова - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) В особено тежки случаи наказанието е лишаване от свобода от три до десет години.
source: http://lex.bg/laws/ldoc/1589654529
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Евала братле,
oh wait? I said the exact same thing.
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-01-2012 на 18:03
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
какви са тия малоумни теми бе
по принцип хората като искат да правят секс не се чудят кой кого първи ще закопа в затвора ... де бе, тя е на 14 - не прави секс с момичето че като гледам колко ти е умствения багаж скоро да няма тема - на 14 е, бременна ли е ?
![]()
^
Голяма параноя, чак се питам дали ти няма нещо..
Come on skinny love just last the year...
мисля,че вече пича се отказа от идеята за спонтанен рейп, ама пък ако го направиш винаги може да кажеш в съда, че е било role play ;D Ама по принцип недей, че и двамата май ви хапят калинките..
В Русия съм , В Русия съм
Автора ще да е някой , анти-конспиратор![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да,ти си ИДИОТ.Може да си на 17,ама по акъл много си приличате с приятелката ти.Най-вероятно заради невъзможността да имаш нещо по-добро,си се хванал с една пикла.Ако толкова се обичахте,нямаше да си вкарвате филми за евентуални съдебни спорове...
ПС:И за да те успокоя:
-До 13 години ВКЛЮЧИТЕЛНО:МАЛОлетна
-От 14 години до 17 години ВКЛЮЧИТЕЛНО:НЕПЪЛНОлетна
Демек и двамата сте непълнолетни и навсичкото отгоре (ще) правите секс ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ,така че никой нищо не може да ти направи.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Are you fuckin kidding me?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\