- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм сбъркана или.......
Здравейте, мили съфорумници. Като за начало : на 17 години съм, момчето (бившият ми вече) също.
Последната 1 година се занимавах с 2 момчета, които така да се каже искаха само да ме на***т (сещате се). В началото милите думи, комплиментите и всичко както си му е по реда. И аз понеже бях много наивна се връзвах на целия този театър, но в крайна сметка разбрах, че всичките думи са били лъжа, с цел да бъда вкарана в леглото.
Сега по същество. Срещнах него. Доброто непринудено държание, под маската на "играч". Никога не ми е казвал, че е различен, но аз го виждам. Не ми е обещавал нищо както другите правеха, просто беше с мен. А се прави на такъв какъвто не е, за да не бъде наранен (колко познато хаха). Та.. много често си меня мнението. Един ден мисля, че наистина държи на мен и е с мен, а на следващия се хващам за най-малката грешчица от негова страна. Просто не мога, не мога да се доверя, да помисля, че не е с мен само и единствено, за да ме....... И затова и се скарахме и вече не сме заедно. Не знам вече какво да си мисля. Толкова съм объркана, в ума ми изникват хиляди неща. Толкова ме нараниха последните момчета, че не мога и не искам да се доверя отново. Въпросът ми е какво да правя в такъв случай ? Грешно ли е мисленето ми за него ? Трябва да се опитам да се доверя или просто да оставя нещата така ? Мисленето ми ли е детско и ограничено или съм права да се предпазвам ? Ох не знам, кажете какъв ми е ш*бания проблем, какво да направя.. Ако някой изобщо ме разбере.. :*
Последно редактирано от nadetee : 09-02-2012 на 12:27
Ти трябва да си усетила или разбрала,че е различен или той трябва ти е доказал.Не видях да си споменала колко време сте били заедно ?
Месец.
И какво му е лошото на секса?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма лошо просто не искам САМО сексА всички момчета пораждат чувства у мен, все едно искат само това.
За месец ходене на тия години.... Поне 2-3 са ви трябвали, ако аз бих момиче сигурно щеше да го направа на 18 или нещо от сорта. И никога не бих пуснал толкова лесно на момче, ако съм момиче. Така че от една страна да глупаво си постъпила, била си доста наивна. Може би и аз не мога заради това да си намеря свястно момиче, защото са некви тъпи овци повечето, но както и да е. За напред по-добре недей толкова бързо да си разтваряш краката за да не съжаляваш после.
Аз те разбирам.Знам как се чувстваш.Нормално като си била наранена да се съмняваш и в следващите.Но трябва да забравиш.Не трябва да слагаш всички под един знаменател - не всички са такива.Не е трябвало да се караш с него заради това - не ти е намеквал за секс, не е имал сигурно и намерение.Търсиш под вола теле.Много тъпо си постъпила.Намерила си свястно момче, поне така разбрах, а си се скарала с него.Няма ли как да се сдобрите, докато не е прекалено късно?
Опитай да оправиш нещата докато не е станало късно.Доверието е нещо,което се изгражда с времето и идва от самосебе си.Не си поставяй сама психологически бариери,а остави нещата сами да се случват и дай шанс на момчето,без да бъдеш параноична и несигурна.Това не е нито в твой,нито в негов плюс.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Благодаря на всички за хубави и изчерпателни отговори, ще го имам в предвид за напред ( тази връзка приключи окончателно ) :*
Всеки е бил наранен. А ти с момчето си била само месец. Дори не си му дала шанс да покаже, че държи на теб и сама си го изритала от живота си. То предпазването е хубаво, ама ти сякаш нарочно задраскваш хората и после се чудиш.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Май има нещо вярно.. Реално погледнато съм адски зле. Лошото е, че не го осъзнах докато вие, приятелите ми и това,че него вече го няма не ми го разяснихте.. Потърсих го днес и отново не осъзнавах колко съм зле, докато приятелите ми не ми разясниха разговора ми с него от тяхна гледна точка. Мда, мнооооого съм глупава. Все още имам надежда, че нещата ще се променят и ще ми пише/звънне..
Оф. Научи се да наблюдаваш повече, ще се учудиш колко огромно количество инфо можеш да извлечеш от някакви на пръв поглед дребни неща. Също не подхождай към всяко ново момче с подозрение, но и не се доверявай. Ако ти харесва, просто тръгваш с нагласата, че искаш да разбереш повече за него и това е.
Имаш нужда и да поработиш над самочувствието и самоувереността си. На момчетата им действа отблъскващо да усетят, че момичето е несигурно и смята, че е основно секс мишена.
Последно редактирано от paradosou : 09-03-2012 на 07:27