.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Искам да споделя! И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! ) - Не знам
    И аз съм същата .. искам да вляза в езикова ( 1 , 2 Аег , 1,2 НЕГ , 9 ФЕГ ;д) .. най вече испанската .. а иначе може и НТБГ .. 18-то , тая по туризъм или тая по фотография ;д и аз исках във веди но майка ми искаше индивидуални уроци така ,че ;д

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    И аз съм същата .. искам да вляза в езикова ( 1 , 2 Аег , 1,2 НЕГ , 9 ФЕГ ;д) .. най вече испанската .. а иначе може и НТБГ .. 18-то , тая по туризъм или тая по фотография ;д и аз исках във веди но майка ми искаше индивидуални уроци така ,че ;д
    +1 и аз
    още от 6ти клас си ходя на индивидуални уроци

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    +1 и аз
    още от 6ти клас си ходя на индивидуални уроци
    А къде мислиш да влизаш !? Смис .. аз най-вече езиковите .. пък другите може би са резервен вариант :Д Въпреки , че ако ако разбера как е там ( говоря за НТБГ , 18-то , тази по туризъм или тази по фотография) Мога да си помисля Не знам .. направо се побърквам

А къде мислиш да влизаш !? Смис .. аз най-вече езиковите .. пък другите може би са резервен вариант :Д Въпреки , че ако ако разбера как е там ( говоря за НТБГ , 18-то , тази по туризъм или тази по фотография) Мога да си помисля Не знам .. направо се побърквам
    харесала съм си 18то с японски

харесала съм си 18то с японски
    Аз пък си мислих за там , но с китайски ;д ти знаеш ли как е там ?

Аз пък си мислих за там , но с китайски ;д ти знаеш ли как е там ?
    ами чувала съм, че японската паралелка е най - развита и дори имало там някви състезания и имало шанс да отидеш до япония някакви такива ^^ аз обожавам япония и затова си я харесах , а балът не е чак толкова извънземен май 32 беше ^^
    а ти на 1во място къде си си харесала ?

ами чувала съм, че японската паралелка е най - развита и дори имало там някви състезания и имало шанс да отидеш до япония някакви такива ^^ аз обожавам япония и затова си я харесах , а балът не е чак толкова извънземен май 32 беше ^^
    а ти на 1во място къде си си харесала ?
    Ами засега Испанската 18-то може би като .. ммм не знам вариант който още ще обмислям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си