.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Unhappy Косопад-помогнете..:/

От около 10 дни насам косата ми капе страшно много, купих си Фитовал, обаче тъй като помолих нашите, са ми взели не жълтото, а червеното шише-явно не са ме разбрали, но четох из форумите, че и то върши работа. Забелязах, че започна да капе 2-3 дни след последното боядисване, смених боята и цвета (черно, Garnier) и от тогава ми опада гривата, притеснявам се вече, дайте някви съвети, че ще остана без коса..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Майка ми си беше взела Тривитаминол за целта, но не съм сигурна дали не трябва да ти го изпише лекар.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

е той не се ли предлагаше във ветеринарни аптеки или го бъркам с нещо друго?

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Да.
    По-добре не рискувай с тривитаминола да не стане по-зле.
    Вземи си ампули и шампоан против косопад.
    Най-добре се посъветвай с фризьорката си.

Град
    София
    Ами, доколкото знам, личната ни лекарка и го предписа. Беше отдавна. Имаше още едно свястно, но не си спомням името. Ще я попитам и пак ще пиша.

ЕДИТ: И подкрепям мнението на strawberry88 за фризьорката. Така е най-добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на pressiana
    Есен е нормално. Но спри да се боядисваш. Можеш да си купиш на билка едно спрейче против косопад или да я поливаш с вода, в която си варила коприва /мисля, че помагаше, но все пак провери в и-нет/.

Мисля да си купя и хининова вода, дали ще има ефект.. А фризьорката, освен да ми пробутва шампоани и маски по 15 кинта, бъкани с химия, друго не прави

Супер фен Аватара на pressiana
    Не се мажи и ти с 1000 химии! Виж това - http://kosopad.org/%D0%BC%D0%B0%D1%8...F%D0%B0%D0%B4/ .

Banned Мега фен
    хининова вода недей.. няма да ти помогне.. моя съвет е да си купиш 5-6 ампулки ( абе г/д . за около един месец да ти стигнат) и да са без отмиване срещу косопад.. помагат !!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Мда,единствения ефект от хининовата вода ще е мазна коса.

И аз съм чувала за тривитаминола,че помага,наскоро си взех и наистина заздравява косата и помага при косопад и за растеж,но мирише много зле и трудно се отмива. Порових се и в интернет има доста домашни маски с тривитаминол..мисля,че ще ти е от полза. А за хининовата вода,няма никакъв ефект от нея.

Banned Мега фен
    тебе няма ли да ти теглят бана вече бе

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana Виж мнението
    Есен е нормално. Но спри да се боядисваш. Можеш да си купиш на билка едно спрейче против косопад или да я поливаш с вода, в която си варила коприва /мисля, че помагаше, но все пак провери в и-нет/.
    Нормално?Ние да не сме дървета...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Нормално?Ние да не сме дървета...
    за сезонен косопад чувала ли си ?

не се изказвайте неподготвени !

Ако не знаеш ,има сезони в които косата пада повече от нормалното.. например през есента..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от elle9524 Виж мнението
    Ако не знаеш ,има сезони в които косата пада повече от нормалното.. например през есента..
    и пролетта

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Купи си,освен апмулите,и витамини за коса Зазднаряващи шампоани си вземи*май беше един на д-р тайс!* и може и хума....

Град
    София
    Хумата е малко остричка като за болна коса, според мен. Тя е повече против често омазняване.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Хумата е малко остричка като за болна коса, според мен. Тя е повече против често омазняване.
    нда... най- добре ампули + шампоан против косопад - ползвала съм на Денис единствено и то случайно точно като имах сезонен косопад някои у нас го беше купил и съм много доволна.. един бял с жълта капачка

Мерси за отговорите, спряла съм и да я изправям.. след малко бягам за ампули и някви витамини, пък дано да помогнат, че не ми се ходи с перука :д

Взех си FloryVital Комплекс против косопад и пърхот-спрей http://beautycosmetic.biz/images/Flo...ntiDandruf.jpg, някой пробвал ли го е? По принцип мацката в Зара ми каза, че ампулите са по 10мл и са 1,20лв, а тва е 50мл за 5,85лв, като цена няма особена разлика, обаче пък е спрей и е по-удобно, затова се насочих към него..

Супер фен Аватара на Jaune
    и аз имам проблеми с тоя косопад.. вече година, не че искам да те плаша де
    подозирам, че е на основа хормонални проблеми, но не съм съвсем сигурна
    от вчера се мажа с Ревалид ампули + ползвам шампоан.. ама пише, че трябва 3 месеца лечение за регенерация.. всъщност т'ва го пишеше и на шампоана phyto против косопад, предполагам, и на всичко останало
    трябва си упоритост
    иначе съм пробвала всяк'ви домашни маски, чесън!! - не го прави, не помага, а косата ми все още мирише на него понякога след къпане, а последно се мазах поне преди 3 месеца..; тривитаминол цяло шише - също не помогна
    според мен е важно да откриеш причината за косопада - храниш ли се правилно, поемаш ли достатъчно витамини, цикълът редовен ли ти е и т.н.. ако е вътрешно, няма как да го оправиш с външноприлагаем продукт

Определено се иска и постоянство.. иначе не знам, досега подобно нещо не ми се беше случвало.. дано да се оправи и при мен, и при теб, че е много шибано

Хапчета срещу косопад - http://track.follixin.bg/product/Fol...5&bid=advandec Лично съм го ползвал и много ми помогна.

Супер фен
    А Както казаха по-горе възможно ли е причината за косопада да е нередовен цикъл?
    ^ Съжалявам за спама.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си