.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Помогнете ми :(

От две години се познавам с едно момче , което с времето ми стана ''най-добър приятел'' . През тези две години той ми предложи да си станем гаджета 4 пъти . Казах му че не искам 1вия път защото не го познавах , 2рия защото харесвах друго момче а 3ти и 4ти защото вече ми беше много скъп и не исках да го изгубя. Тепърва от един месец разбрах че го харесвам много както и разбрах че той много ме харесва. От тогава не сме спирали да се прегръщаме и други . Преди седмица заминах и разбрах че той си е харесал друга . Тя го харесва също но разбрах че тя иска той да е с мен . Вчера те двама си говореха както и един техен приятел , който изобщо не ме харесва . Моята ''любов'' ми звънеше да ме чуе , и какво ли още не правеше за мен , а вчера вечерта ми изпрати съобщение ''Утре не идвай (бяхме се разбрали) а и повече не ме търси не питай защо . '' МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ .. как да постътя да го забравя ли или да се боря за него

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Нали разбираш,че сама си си виновна ? Сега съжаляваш,но си имала 4 шанса.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    А да бе, дай сега да ти върви по свирката цял живот.

Щом като ти е казал да не го търсиш - примири се и продължи напред.

Имала си своя шанс - пропиляла си го. Сега го остави той да се възползва от своя.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Oh the drama..

'3ти и 4ти защото вече ми беше много скъп и не исках да го изгубя.' Еми добре, че не го изгуби ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ChuShki Виж мнението
    '3ти и 4ти защото вече ми беше много скъп и не исках да го изгубя.' Еми добре, че не го изгуби ...
    !!!!!!!!!
    !!!!!!!
    !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от teddi_iwanova Виж мнението
    Тепърва от един месец разбрах че го харесвам много както и разбрах че той много ме харесва. От тогава не сме спирали да се прегръщаме и други .
    И не сте станали двойка?
    Не разбрах накрая защо така изведнъж е поискал да не му звъниш повече, дължи ти все някакво обяснение. Но не се натискай прекалено много. Ако ти каже - каже, ако не - оставяш го и толкова.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ChuShki Виж мнението
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вече нямаш какво да правиш подир него...момето е ходило подир тебе 2 години,а ти си го рязала,сега вече трябва да го оставиш,той не ти е питомно кученце когато ти се сетиш тогава....
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от teddi_iwanova Виж мнението
    Преди седмица заминах и разбрах че той си е харесал друга . Тя го харесва също но разбрах че тя иска той да е с мен .
    100% това и е мечтата

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тоя е много тъп бе :O
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нямаш друг избор, освен да спреш да го търсиш. Така поне ще запазиш достойнството си. Според постъпката му, мога да съдя - не сте били толкова близки и няма защо да съжаляваш, че си го изтървала. Представи си да бяхте заедно и да те зареже, ей така, без причина. Щеше да ти е по - кофти. Вероятността да му е омръзнало да те "гони" е нулева.

Пууууу 2 години къде си била. Сега ще си търпиш последствията

Аз искам да съм с него,той не иска,момичето иска той да е с мен.. wtf ?! ... Имала си шансове и си ги пропиляла... кое момче (подчертавам МОМЧЕ,защото има огромно значение) би ти предложило 4 пъти, ти да го РЕЖЕШ тактично и после да те иска ?! .... сама си отговори.. и за да има отговор все пак на въпроса ти - ЗАБРАВИ ГО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си