- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да споделя и да помоля за съвет..
Здравейте на всички! Доста отдавна чета темите във форума, но едва сега се престраших и аз да разкажа историята си. Всъщност не знам откъде да започна.. Като начало, да отбележа, че съм на 21. Ами, имах връзка с едно момиче около 7 месеца, а след това всичко свърши и аз бях много наранен. Но както и да е, времето минаваше, а аз си стоях сам и се чувствах много самотен. Имам малко труден характер, и може би затова винаги е било така.. Но чувствах, че имам нужда от връзка, а пред мен нямаше опции за такава. И тогава реших да си направя регистрация в сайт за запознанства. Още първия ден видях момиче, което ми допадна на външен вид и реших да й пиша. Запознахме се, разменихме си скайповете и започнахме да си пишем. Аз, като много влюбчив, се влюбих в нея бързо. Знам, че сега много хора ще кажат, ама как може, след като не си я виждал.. Ами и аз не знам, и на мен ми го задават постоянно този въпрос.. Но се случи. Всичко, което исках, беше да си пиша с нея, да си говорим постоянно.. Сякаш и тя ме хареса, и след като й признах, че съм влюбен в нея, тя ми каза, че се дърпа, но и с нея е така. Последваха доста разговори, тя ми заяви, че иска да е с мен. Всъщност и често се сдърпвахме, тя ми казваше, че има гаден характер и аз не съм за нея.. Дотук горе-долу добре, но един ден, просто както си говорехме, тя ми каза, ти не си за мен, трябва да спрем.. Аз много се учудих от това, и я питах защо го прави.. По-късно ми каза, че иска да се разделим, иска да не й пука за мен, но не може.. След още 2-3 дни ми призна, че е оставила друго момче заради мен, което още повече ме озадачи, след като аз още отначало я питах имала ли е скоро връзка, и тя категорично ми каза не.. И така повече от месец, говорихме си мили неща постоянно, но и се карахме доста, за което действително аз бях виновен повечето пъти.. Допреди няколко дни, когато ми каза, че й е писнало да я нервирам постоянно и да плаче за мен, че не съм романтичен, че само й се обяснявам и т.н. Забравих да спомена, че сме от различни градове, но аз неведнъж я поканих при мен, защото съм наблизо, привидно приемаше, но когато я питах сериозно, ми казваше, че е рано.. Дори и номера си не искаше да даде, за да се чуем. И въпреки тези неща, ако искате наречете ме наивник, аз си мисля, че все пак е изпитвала или все още изпитва нещо към мен. Скоро ми каза, че си пише с момче, което е мило и и постоянно й прави комплименти.. И аз го правя, но тя ми казва, ооо моля ти се... И така, има и още доста неща, и знам, че така не можете да добиете ясна представа, но повярвайте, и аз не мога.. И знам мнението на някои от вас за връзките от разстояние или за запознанствата по интернет, допреди този случай и аз бях на това мнение, но просто се случи.. Ще се радвам да си дадете мнението, ако искате, питайте нещо, като цяло доста объркано стана.. И благодаря, че отделихте от времето си, за да прочетете моята история. И все пак... наистина съм влюбен в нея.. Може би това е моята гледна точка и нещата да стоят по съвсем различен начин, не знам.. Знам само, че се обвинявам, че стана така, усещам, че няма да си го простя. И ми писна, уморих се вече да търся истинско и сериозно момиче, което да знае какво иска, а тя изглежда точно такава.. Според вас защо се дърпа така и.. ох не знам, толкова въпроси ми изникват..Благодаря отново, много дълго стана, но спестих някои неща.. Мерси!
Тая какви номера ти върти само...
Сигурно страшно много ти се подиграват от другата страна, който и да е седи там.![]()
Тя на колко е?
Според мен или в действително не знае какво иска или просто не е доверчива като теб. Винаги имай едно на ум при запознанствата в интернет.
Отделно, че може да е фейк и за това да се опитва да мине между капките.
Като цяло момичето въобще не ми звучи сериозно. По-добре си търси хора от твоя град, с които ще можеш най-малкото едно кафе да изпиеш.
И спря да се върти за миг земята..
sims legit
А ти сигурен ли си, че тя съществува? В смисъл по скайп, виждали ли сте се? Понеже го има и този вариянт и като е усетил/а, че много напираш да се виждате да се е уплашил/а
А ако е истинска, според мен поне няма смисъл да си губиш времето с някой, който не знае какво иска и ту те харесва, ту само си търси причина да се отдалечи от теб.
Фейсбук имаш ли и?
Не обичам да съм песимист,обаче според мен или не знае какво иска,или те върти,или е фейк.Като първият вариант е най-малко вероятен.И като цяло не ти трябва нито едно от трите.Ако питаш мен се отказвай,защото в момента просто хлътваш все повече и в същото време губиш време,в което можеш да си с приятели и да срещаш други момичета,без реално да има какъвто и било напредък и знак от другата страна,че има шанс да се случи нещо.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Замисли се, колко са младите хора които имат достъп до инернет и нямат facebook профил, това нещо не ми се връзва.
А колкото до това какво печели, ами всякакви ненормалници има, които обичат да им се обръща внимание и обичат да си играят с хората. Освен това и малко разнообразие, когато им е скучно. Оставяй я, докато не си хлътнал прекалено много, понеже тогава ще е много по-болезнено.
Аз нямам сурат тефтер. Да си резервирам ли стая в психодиспансера ?
Защото в един ден си е нямала работа. Сигурно не е и очаквала да се получат по този начин нещата.
Все пак, ако наистина е фейк може пък да ти изкара някви доводи нормални, знам ли, и да си продължите връзката, макар че според мен няма смисъл.
По-добре се измъкни сега, докато е време.
Здравейте отново, искам да благодаря на всички вас! Току-що говорихме и ми каза, че има друго момче, не знам си какво.. Изтри ме от скайп.. Няма значение, сигурно никога няма да разбера истината, но вие ме накарахте да се замисля за доста неща... И да, странно е, че съм влюбен в човек, който не познавам, но така се случи просто.. Има доста неща, които не се връзват, но няма полза от това да се чудя само.. Сега ми е тъпо, че стана така, отчаях се след миналата ми връзка, след това разочарование... Лесно е да се каже отстрани-абе вдигай си Д-то и продължавай! Истината е, че понякога на хората наистина им писва, наистина са отчаяни и наистина мислят и вършат глупости. Отстрани сигурно изглежда смешно.. Но в моята ситуация ми беше нужно това безумие-да се влюбя в непозната.. И благодаря, че толкова хора ми обърнаха внимание, дори след като ме махна от скайп, веднага влязох тук, за да споделя. Защото знам, че колкото и глупаво да е, има хора, които ме разбират! Доколкото това дали е фейк или не, иска ми се да знам и аз, но сигурно е по-добре така..
Нямам думи за коментата,след твоя !!! Само който е изживял същото, може да те разбере : ) Аз съм имала не един такъв случай и да, много е кофти, че се влюбваш в някой, който е толкова далеч от теб,а се разбирате така добре!!!Всичко изглежда съмнително,защото не сте един до друг-нормално е..всеки излиза с различни хора,ходи по различни места.. и така нататък.. Ако държи на теб ще се видите наистина, ако ли не.. просто запознанството ви е било "случайност" а не "дълготраен белег")))) Горе главата,не само ти си лесно влюбчив,наивен и раним...трудно ни е на нас,с тези характери..
Домързя ме да прочета последните редове, но иначе моето мнение е, че трябва да спреш да си губиш времето с нея, давайки си надежда, че може би един ден ще сте заедно. Не, няма да сте. Играе си с теб, губи си времето. Ти също си губиш времето, но наранявайки себе си.
Човече тази е пълен фейк!Според мен никога ама никога повече не се влюбвай в някой преди да си сигурен че е реална личност.Някой се гаври с теб или просто умира за внимание и се представя за друго по-красиво момиче.Не знам кой и защо го прави но определено нещо вони в тая история!
Защо във всяка тема чета нещо за някой,който има проблеми с гаджето си пффф все едно това е най-важното
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Мисля,че трябва да я оставиш от опит го казвам.ПОСЛУШАЙ МЕ!!!ААа тая тъпанарка дето само се подиграва бъди спокоен,рано или късно ще си го получи.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Оставих я. След като за пореден път ми показа, че си играе с мен, вече се убедих, че няма смисъл да страдам за нея... Надявам се повече да не правя подобни грешкиИ благодаря на всички, защото явно съм прекалено доверчив
, а и нямам опит в такъв вид запознанства.. Разбрах доста неща и вече съм почти сигурен, че е фейк, нещо, което не си бях помислял никога, преди да пусна темата
. Поздрави!