- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да споделя и да помоля за съвет..
Фейсбук имаш ли и?
Не обичам да съм песимист,обаче според мен или не знае какво иска,или те върти,или е фейк.Като първият вариант е най-малко вероятен.И като цяло не ти трябва нито едно от трите.Ако питаш мен се отказвай,защото в момента просто хлътваш все повече и в същото време губиш време,в което можеш да си с приятели и да срещаш други момичета,без реално да има какъвто и било напредък и знак от другата страна,че има шанс да се случи нещо.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Замисли се, колко са младите хора които имат достъп до инернет и нямат facebook профил, това нещо не ми се връзва.
А колкото до това какво печели, ами всякакви ненормалници има, които обичат да им се обръща внимание и обичат да си играят с хората. Освен това и малко разнообразие, когато им е скучно. Оставяй я, докато не си хлътнал прекалено много, понеже тогава ще е много по-болезнено.
Защото в един ден си е нямала работа. Сигурно не е и очаквала да се получат по този начин нещата.
Все пак, ако наистина е фейк може пък да ти изкара някви доводи нормални, знам ли, и да си продължите връзката, макар че според мен няма смисъл.
По-добре се измъкни сега, докато е време.