- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Покажи си десктопа
Нищо сложно няма.Точно 2 клика са нужни за магията.Ресваш компа и черпиш студена бира.![]()
^ Какво?Каква подигравка бе човечеАз ти правя комплимет,ти на кво го изкара.Явно наистина съм толкова неориетиране към технологиите,че кви простотии приказвам и аз не се усещам
![]()
Както и да е.Хубав ти е десктопа,много много <33
А Биянко МЕРСИ МЕРСИ МЕРСИ МЕРСИИИИ СТРАШНО МНОГО МНОГО МНОГОООНай-накрая и на мене някой да ми помогне за нещо в тоя форум ;д Мерсииииии : )) Много лесно стана,наистина ;д Днеска ми е щастлив ден
![]()
Смених си уолпейпъра,като за "ново начало"![]()
http://prikachi.com/images/120/2418120Q.jpg
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Тегля си тапет за декстопа, но все не мога да уцеля размера. Получава се размазана картина. Как да задам точен размер? По-точно от къде да разбера какъв размер да тегля?
Според резолюцията на монитора си теглиш картинка със същия размер или по-големи, но с пропорционални размери!Първоначално написано от sladoled
![]()
а къде виждам резолюцията на монитора?
Успях, видях я резолюцията и се справих. Благодаря!
Моля! \Първоначално написано от sladoled
/
Последно редактирано от MaGuSs : 09-03-2012 на 23:23
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Много търсене в Google, успех. Ще ти кажа само, че името на програмата е свързано с "дъжд".
Успех
П.П. Не казвам, защото аз го търсех 1 седмица в гугъл и накрая един фр ми я даде. Ти може да не си правиш същия деск като моя, можеш по различен, както си искаш ги нареждаш. Има и различни теми. Аз моята е 5 теми в 1 си я направих.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Тия теми не задръстват ли излишно компютъра?
http://i.imgur.com/T0hpG.jpg Стар скрийн че сега е кочина.
<3 d(ˆˆ)b
ЛОЛ намерих програмата казва се Rainmeter, за нищо. Поне изглежда тъй..
MaGuSs, явно не си търсил много добре щото 1 седмица си е много време.
<3 d(ˆˆ)b