- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Облекло за първия учебен ден : )
да, точно за мен тва е средната дължина. само изказах мнение![]()
аз ще съм с супер скини дънки, едно дантелено потниче , тъмночервена жилетка от най-тънките и се чудя дали да съм със черно сандали, черни високи токчета или едни рижави пантофки.
Мммм звучи като фиииииит фиууууу ;д
П.С. Дори аз да бойкотирам цялото това нещо, другите пак ще са си с чалга outfit-четата и няма да постигна нищо, а моята рокля не е пайнерска. При нас доста повече те гледат как си облечен, отколкото в училище. В училище те гледа единствено кифлата от съседния клас , с която се състезавате за вниманието на някое момче. Тук те гледат и преподавателите и ако те харесат може да ти помогнат доста.Дълга тема е , но хората гледат как изглеждаш, искаме или не.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-04-2012 на 10:56
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Една жена, която се гласи предимно за другите хора, а не за себе си, е жалка гледка.
Още по- жалко е, че разчиташ на дрешките си, "за да те харесат преподавателите и доста да ти поогнат".
Иначе ,по темата, аз вероятно няма да отида, но ако ми скимне, ще съм на конска опашка,с някакъв черен скини панталон, някаква блузка и късо сако в пепел от рози или в бордо, ще реша.