.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Hybrid View

Супер фен Аватара на katericArofl
    да, точно за мен тва е средната дължина. само изказах мнение
    аз ще съм с супер скини дънки, едно дантелено потниче , тъмночервена жилетка от най-тънките и се чудя дали да съм със черно сандали, черни високи токчета или едни рижави пантофки.

Цитирай Първоначално написано от katericArofl Виж мнението
    да, точно за мен тва е средната дължина. само изказах мнение
    аз ще съм с супер скини дънки, едно дантелено потниче , тъмночервена жилетка от най-тънките и се чудя дали да съм със черно сандали, черни високи токчета или едни рижави пантофки.
    Мммм звучи като фиииииит фиууууу ;д
    П.С. Дори аз да бойкотирам цялото това нещо, другите пак ще са си с чалга outfit-четата и няма да постигна нищо, а моята рокля не е пайнерска. При нас доста повече те гледат как си облечен, отколкото в училище. В училище те гледа единствено кифлата от съседния клас , с която се състезавате за вниманието на някое момче. Тук те гледат и преподавателите и ако те харесат може да ти помогнат доста. Дълга тема е , но хората гледат как изглеждаш, искаме или не.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-04-2012 на 10:56
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    В училище те гледа единствено кифлата от съседния клас , с която се състезавате за вниманието на някое момче. Тук те гледат и преподавателите и ако те харесат може да ти помогнат доста.
    Една жена, която се гласи предимно за другите хора, а не за себе си, е жалка гледка.
    Още по- жалко е, че разчиташ на дрешките си, "за да те харесат преподавателите и доста да ти поогнат".

Иначе ,по темата, аз вероятно няма да отида, но ако ми скимне, ще съм на конска опашка,с някакъв черен скини панталон, някаква блузка и късо сако в пепел от рози или в бордо, ще реша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си