Ти си Рак. И колкото и да ме радваш, и да те мислех наистина за интелигентна, тия рачешките драми и теб не са те подминали.
Имам чувството(щото съм заобградена от тая зодия), че жените никога не сте доволни. Настоящия винаги ви писва по някое време, задушава ви, дразни ви. Може да е най-прекрасното момче на света и да се скъсва да ви угажда, обаче на вас ви е мега досадното и го мислите за уникална лепка, противен ви е, дразни ви. Бившият пък отведнъж става по-чист и от сълза и вечно са някви такива шантави лутания между минало и бъдеще.
Якото е, че си го осъзнала - в момента държиш настоящия не щото имаш нужда от него, ми щото се нуждаеш от вниманието му и се чудиш дали ще се появи друг на хоризонта. Отговорът е: да, определено ще се появи. Въпросът е, че тогава бившият настоящ ще ти се издигне пак в очите и ще искаш да го връщаш.

Всъщност, не знам защо мислиш толкова. Защо изобщо мислиш. Слушай си сърцето/тялото/хормоните и виж докъде ще стигнеш. Все ще си прецакана по някакъв начин, колкото и да го мислиш, няма как да се презастраховаш. Живей си живота, да му се невиди, спри да го гледаш отстрани, планирайки го, щото той неусетно се изнизва.