- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Интегрират ромите и дискриминират българите
вече измислих решение на проблема с размножаването на мангалите... ами някви там...не знам кви ще се водят.. да ги стрелят с една приспивна стреличка и да ги карат в някоя болница да ги кастрират и после да ги връщат на мястото, на което са намерени![]()
![]()
![]()
като кучетата и котките
![]()
![]()
Хаха, да! Хареса ми идеята ти...
Иначе относно темата и аз мисля, че българите са доста дискриминирани, а по-жалкото е, че това се случва в собствената ни държава. Плащат им, за да ходят на училище, уж да се образоват, а повечето от тях едвам, едвам изкарват до осми клас. И след това какво става? Започват да крадат, да обират и т.н. Един вид крадат държавата, която им е плащала образованието и пр.
Преди време един приятел ми прати една статия, която доста ме смути... Ако искате може да й хвърлите по един поглед...
Искам да предупредя, че статията не е поправяна и от части има вулгарен език. Не знам от къде е взимана.
"Защо циганките не работят и раждат по 10 до 23 чаавета, започвайки от 11-годишна възраст ?!
Едно 11-14 годишно малолетно дете-цигане, което вместо да учи роди първото си чааве, си осигурява автоматично следните детски и помощи :
- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на циганчето
( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ )
- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на циганчето
( след 1-та година детските на циганчетата стават 59,15 лв. за всяко + 78 лв. за майката месечно)
- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"
- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност
- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете
- 290 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ
- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства
- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )
- Спирам до тук. Общо 22 вида детски помощи получават циганчетата
Освен това циганката потребява няколко-стотин лева на месец ТОК и ВОДА, дето ги плащаме ние.
Много цигански семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.
С мъжа си заграбват ЗЕМЯ без да я плащат, и строят къщи без да плащат СТРОИТЕЛНИ РАЗРЕШЕНИЯ
Освен това не плащат ДАНЪК-СГРАДИ и ТАКСА-СМЕТ
Освен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички цигани.
Не знам на каква стойност
Тоест истинския ефективен доход на тази циганка (САМО С 1 ДЕТЕ),
преди да почне да краде е далеч над 500 лв.
А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 290 лв БРУТО, дохода е 226 лв. НЕТО,
след като държавата им прибере почти 22 % за осигуровки и данъци
Ако пък циганчето е с някакви дефекти или малформации,
( а малолетните мургави родилки, раждат масово такива)
то на него му се полагат двойни детски, или 2 х 35 = 70 лв. месечно
Но явно това се е видяло недостатъчно за анти-белите фашуги, и по средата на 2010 г. в Парламента, ВСИЧКИ партии тайно приеха поправка, според която на такива деца се дава "ДОБАВКА" към тези 70 лв., равна на 70% от брутния размер на МРЗ.
Така ... 290 лв. х 70 % = 203 лв. Както виждаме "добавката" е почти 3 пъти по-голяма от детските 70 лв., и 6 пъти по-голяма от детските 35 лв.
Но даже и тези мизерни 35 лв. са спрени за повечето българчета, чрез подоходния ПРАГ от 350 лв. БРУТО ! Така ли ... "СПРАВЕДЛИВОСТА" ?!
Накрая 70 лв. двойни детски + 203 лв. "добавка" + 20 лв. (от Евророма) = 293 лв. месечно получава такова ромче
Само две деца да са такива ( от 10 - 20 в семейството) те ще носят по 586 лв. месечно !!!
А бременните циганки пият разни отровни хапове, за да раждат точно такива деца, които после да ползват и за просия.
Ако пък циганката изостави детето си ( масова практика ) и то бъде дадено на т.н. "ПРИЕМНО СЕМЕЙСТВО", то тогава става страшно
- 35 лв. детски, по ЗСПД (Закон за Семейни Помощи за Деца)
- 227,50 лв. средно още едни детски, по ЗЗД (Закон за Закрила на Детето)
- 377 лв. заплата на приемните родители, пак по ЗЗД
Общо 639,50 лв.на месец ни струва всяко изоставено цигане. И ги плащат редовно.
А 35 лв. за българчето ( или 18 пъти по-малко ) ГЕРБ нямат !
Ако обаче изоставеното цигане има някакви УВРЕЖДАНИЯ, то към горните 639,50 лв. се прибавят :
- още един път 35 лв., по ЗСПД
- 203 лв. "добавка", по ЗСПД
- 48,75 лв. още една "добавка", но по ЗЗД
Общо 926,25 лв. на месец ни струва такова цигане. И ги плащат редовно !
Но 35 лв. за българчето ( или 26 пъти по-малко) ГЕРБ нямат !
Скоро от ГЕРБ обявиха програма, за прехвърляне на 2 000 изоставени циганчета от домовете в приемни семейства
И знаете ли колко ще струва ? Пийте по един валидол най-напред
Ще ни струва 200 милиона лева. Няма лъжа, няма измама. По 100 000 лв. за всяко циганче !!!
А 35 лв. за българчето ( или 2 857 пъти по-малко) ГЕРБ нямат !
Не мога да ви кажа колко пари са похарчени за SS ( СОЦИАЛНО-СЛАБИТЕ ), чрез т.н. "Оперативни програми" (ОП) към Социалното министерство.
Но преди време Тотьо се похвали по НОВА ТВ, че само по ОП " Подпиране на метли " ( Човешки ресурси ), през изминалата 2010 г. е платил над 1 млрд. лева !!!!!!!!!!!!!!!!!
А има още 69 вида такива програми и проекти ( общо са 70 ). Колко милиарди изтичат през тях всяка година ? Даже и Тотьо не знае !
Никой не знае колко и какви пари получават "ПРАВО-ИМАЩИТЕ" по линия на НПО (Не Правителствени Организации), които са над 500 в Мангалистан
НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА ЦИГАНКА (само с 1 дете !),
ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА
Ето затова циганките раждат като бесни кучки, а българките едва отглеждат и 1 дете ..."
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]