Насе,ако детето ми ми каже,че има да го учи на изуст по литература ще му забраня от раз
Първоначално написано от mitkooo0 Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм Първоначално написано от theeye770 ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!
Първоначално написано от Me4encety Насе,ако детето ми ми каже,че има да го учи на изуст по литература ще му забраня от раз Ама така ще има двойка
Първоначално написано от EinGutesKind Ама така ще има двойка по - добре една двойка, отколкото душевна травма, нанесена върху крехката детска душа... добре, че не си писал и за аналните косми
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта, под пазвата трепна полека, удари с криле и натам полетя, където не стигна човека."
Първоначално написано от prosto_chovek по - добре една двойка, отколкото душевна травма, нанесена върху крехката детска душа... добре, че не си писал и за аналните косми Хахахаха, ти не ми давай идеи, че и без друго ми е скучно
Първоначално написано от Me4encety Насе,ако детето ми ми каже,че има да го учи на изуст по литература ще му забраня от раз Е, как? За домашно даже анализ ще пише в чалга тетрадката ...
Първоначално написано от ParadOx Е, как? За домашно даже анализ ще пише в чалга тетрадката ... с гъза на азис на корицата
Първоначално написано от prosto_chovek с гъза на азис на корицата ма той азисчо епилиран ве, детето няма да схване първата част от стиховете и въобще премеждията и мъките на лирическия герой преди осъзнаването му. аххах по-голяма простотия скоро не бях чела това е то гения български D:
Правила