.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Клиторен/вагинален оргазъм

Искам да попитам каква е разликата между клиторния и вагиналния огразъм.

доста добър въпрос ?!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Вагинален оргазъм

Той бива изпитван от повечето жени при вагинален секс. Не изисква допълнително влагане на ласкова сила в момента на половото сношение. Това всъщност е оргазмът, който мъжете знаят, че съществува в една жена и смятат. Силата и продължителността на даденото удоволствие зависи от начина по който се влага пениса, или вибратора /фалоимитатора/ във влагалището на жената, неговият размер, дебелина, начин на движение. Дори при неголям по размери пенис, ако фрикциите са достатъчно чести, и целият пенис е въведен във влагалището, то оргазмът е много по-мощен, отколкото при по-големият член, който стърчи частично отвън. В случая значение има и факта, че част от мъжкото тяло при по-малкия член е допряно плътно до жената, което допълнително стимулира кръвообращението и реакцията на нервните клетки в гениталната област. Не на последно място, по-малкият пенис има способност да се допира до различни части от влагалището, докато при по-големият, обикновено той е насочен напред и трудно настрани.

Клиторен оргазъм

Този оргазъм настъпва при топлинно и механично въздействие върху клитора. Клиторът може да бъде стимулиран както отвън, така и вътрешно, в самото начало от горната част на влагалището и неговото предверие. Клиторът има възможност да изпада в ерекция и да увеличава размерите си до няколко пъти.

Голям фен Аватара на magita
    Аз да не отварям нова ТЕМА: Изпитвали ли сте двата вида едновременно и ако да - по -различно ли е?
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    Аз да не отварям нова ТЕМА: Изпитвали ли сте двата вида едновременно и ако да - по -различно ли е?
    Да, изпитвала съм и клиторен и вагинален едновременно. Като цяло чувството и удоволствието са в пъти по-силни отколкото ако е само един от двата вида оргазми.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Оргазмът е един, защото g точката е продължение на клитора. Чела съм книги за тантра и сме пробвали някои масажи - двете неща са свързани, просто вътрешното стимулиране води до по-силен оргазъм..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от bathory Виж мнението
    Оргазмът е един, защото g точката е продължение на клитора. Чела съм книги за тантра и сме пробвали някои масажи - двете неща са свързани, просто вътрешното стимулиране води до по-силен оргазъм..
    Не съм съгласна с теб. Изпитвала съм и двата едновременно и по отделно, а при вагинален без стимулация на клитора не се изпитва и клиторен така че....... Понякога вагиналния е по- силен, понякога клиторния. Зависи и няма как ние да ти кажем каква е разликата. като ти дойде времето сама ще разбереш.

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    За мен специално клиторният е по-силен
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Изпитвала съм ги едновременно и чувството, много ясно, е невероятно. Иначе по отделно... при мен поне вагиналният е по-... интензивен някакси и по-дълъг, а клиторния е по-кратък, но по-силен.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    O, да, неземно е. Най-любимо ми е, когато стане едновременно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами.. хората са ти го казали по-нагоре,с две думи,разликата е ОГРОМНА.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
    Не съм съгласна с теб. Изпитвала съм и двата едновременно и по отделно, а при вагинален без стимулация на клитора не се изпитва и клиторен така че....... Понякога вагиналния е по- силен, понякога клиторния. Зависи и няма как ние да ти кажем каква е разликата. като ти дойде времето сама ще разбереш.
    Знам какво имаш предвид, но оргазмът е един просто нервните снопчета са от различен вид и затова се усеща като двоен оргазъм.
    П.П.: Разбрала съм го отдавна да ти кажа.. )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Много се радвам за теб тогава , защото щастливките, които наистина знаят щое то оргазъм са наистина малко ( или поне тези, които са изпитвали повече от един).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си